Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των πρασίνων στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός που ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα προηγούμενα χρόνια στο τριφύλλι, ανέλαβε να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποχώρησε και επίσημα σήμερα από τους πράσινους μετά από έξι μήνες περίπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1975 στην Αθήνα. Η ποδοσφαιρική ενασχόληση του ξεκίνησε στον Εθνικό, συνεχίστηκε σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα.

Δούλεψε ως πρώτος προπονητής ξανά το 2019 για την Χατά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2021 ήρθε στον Παναθηναϊκό ως πρώτος βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραμένοντας έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024 ανέλαβε την ομάδα του Βόλου, η οποία βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εν τέλει έχοντας πολύ καλή παρουσία στα play out, διατηρήθηκε στη Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024