Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τερίμ: «Τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν δεν ταυτίζονταν με τον Αλαφούζο και αποφασίσαμε να μην συνεχίσω»

Τερίμ: «Τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν δεν ταυτίζονταν με τον Αλαφούζο και αποφασίσαμε να μην συνεχίσω»

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους πρασίνους.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, ύστερα από την κακή πορεία της ομάδας και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τους πράσινους, λέγοντας ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο και μαζί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά το «αντίο» του Τερίμ

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, με όλη μας τη δύναμη, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023/24 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βιώσουν μια εμπειρία που δεν έχουν βιώσει εδώ και 13 χρόνια.

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί, στην οποία είδαμε ότι τα πλάνα μας για τη σεζόν 2024/25 δεν ήταν ταυτισμένα. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού που μας υποστήριζαν σε αυτούς τους έξι μήνες που ήμασταν στη Αθήνα, τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το προσωπικό της ομάδας και είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα μου και σε εμένα σε κάθε ευκαιρία.

Ειλικρινά εύχομαι στον Παναθηναϊκό να έχει ένα επιτυχές μέλλον. Ελπίζω να συναντηθούμε σε νέα μονοπάτια και όχι σε τόσο μακρινά ταξίδια», έγραψε ο Φατίχ Τερίμ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024