Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνικός – Ολυμπιακός 4-10: Διπλό και πρόκριση στους τελικούς της Α1

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-10: Διπλό και πρόκριση στους τελικούς της Α1

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε του Εθνικού με 10-4, έκανε το 2-0 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 γυναικών.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του Εθνικού στα ημιτελικά των πλέι-οφ.

Οι «ερυθρόλευκες», τυπικά φιλοξενούμενες στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, επικράτησαν με 10-4 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και θα συνεχίσουν την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, ενώ παράλληλα έκλεισαν την… παρένθεση της ήττας από τον συμπολίτη τους, στον τελικό του κυπέλλου.

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έπαιξε ξανά εξαιρετική άμυνα, αλλά χρειάστηκε να φτάσει 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου για να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Από κει κι έπειτα ο Ολυμπιακός πήρε… φόρα, έφτασε στο 7-0 λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και μετέτρεψε το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-7, 3-1, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Αλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 2, Σάντα, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-‘Αουτ

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024