Ο Ολυμπιακός τελείωσε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του Εθνικού στα ημιτελικά των πλέι-οφ.

Οι «ερυθρόλευκες», τυπικά φιλοξενούμενες στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, επικράτησαν με 10-4 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και θα συνεχίσουν την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, ενώ παράλληλα έκλεισαν την… παρένθεση της ήττας από τον συμπολίτη τους, στον τελικό του κυπέλλου.

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έπαιξε ξανά εξαιρετική άμυνα, αλλά χρειάστηκε να φτάσει 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου για να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Από κει κι έπειτα ο Ολυμπιακός πήρε… φόρα, έφτασε στο 7-0 λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και μετέτρεψε το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-7, 3-1, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Αλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 2, Σάντα, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-‘Αουτ