Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπιτς: «Έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για τον πρώτο τελικό με την Βάλουρ»

Μπάμπιτς: «Έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για τον πρώτο τελικό με την Βάλουρ»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (18/5,20:00) την ισλανδική Βάλουρ για το πρώτο τελικό του EHF European Cup

Την προετοιμασία της για την πιο σημαντική ευρωπαϊκή «μάχη» της ιστορίας της ολοκλήρωσε στην Ισλανδία, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου το Σάββατο (18/5) στις 20:00 (EHF TV), αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βάλουρ, για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup.

Έτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι για τη μεγάλη μάχη με την Βάλουρ, για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup.

Στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό τους, οι «ερυθρόλευκοι» τίθενται αντιμέτωποι με μία πολύ δυνατή ομάδα («12 στα 12» φέτος στην Ευρώπη) στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της εντός έδρας ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (25/5, 20:00).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του EHF European Cup είναι πολυνίκης του πρωταθλήματος (24) και του Κυπέλλου (12) Ισλανδίας, ενώ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και από ομίλους Champions League (και μία συμμετοχή σε τελικό, το 1980).

Δηλώσεις:

Ζέλικο Μπάμπιτς: «Είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για το πρώτο παιχνίδι των τελικών κόντρα στην Βάλουρ της Ισλανδίας. Να τονίσουμε, ότι είναι μια εξαιρετικά γρήγορη ομάδα, που έχει μεγάλη ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό ήταν που είχαμε στο μυαλό μας στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι».

Σάββας Σάββας: «Για πρώτη φορά, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, πολύ γρήγορη, που παίζει καλό χάντμπολ και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά σε ευρωπαϊκό τελικό είμαστε, δεν θα γινόταν να μην ήταν δυνατή η αντίπαλη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί όνειρο αυτής της ομάδας είναι στο τέλος, να σηκώσουμε μια ευρωπαϊκή κούπα μπροστά στον κόσμο μας, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Οπότε, θα κάνουμε τα πάντα στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού. Δεν είναι τυχαίο το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, που φέτος διεκδικεί σε πολλά διαφορετικά τμήματα ευρωπαϊκά τρόπαια! Θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας, σαν τμήμα χάντμπολ, να φέρουμε μία ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα τα δώσουμε όλα».

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024