Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: Συνεχίστηκε στο αεροπλάνο η ομοφοβική επίθεση από τον μοναχό- «Του τράβηξα το μούσι»

Λάκης Γαβαλάς: Συνεχίστηκε στο αεροπλάνο η ομοφοβική επίθεση από τον μοναχό- «Του τράβηξα το μούσι»

«Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία, κάνουν δωρεές, δίνουν τη ζωή τους και αυτοί αλλοιώνουν όλο αυτό το πράγμα» είπε ο σχεδιαστής.

Ο σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς πρόσφατα κατήγγειλε ότι δέχθηκε ομοφοβική επίθεση από έναν μοναχό καθώς βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.

Μιλώντας για το απαράδεκτο περιστατικό στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» ανέφερε περαιτέρω πληροφορίες για την εν λόγω επίθεση αλλά και για την αντίδραση του.

«Αν θέλεις θα έρθουμε ως μάρτυρες»

Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα μετά από αυτό το γεγονός που συνέβη. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Το σπίτι μου είναι δίπλα σε μια εκκλησία στον Άγιο Διονύση. Ακούω τις καμπάνες, με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου και παρόλο που ξέρω διάφορες ιστορίες. Δυστυχώς μετά από αυτό που έγινε σήμερα, άκουσα και πάρα πολλά από πολλούς που μου έστειλαν μηνύματα: «Πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι». Με στεναχωρεί γιατί θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του».

«Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν φυσικά στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε: «Π***ης, π***ης», μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός»

Στην συνέχεια ανέφερε: «Με το που πηγαίνω μέσα στην αίθουσα και αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός με το στόμα του γεμάτο φαγητό και μου λέει: «Είσαι άνδρας ή γυναίκα;» Παίρνω και εγώ το κινητό μου και πάω και του λέω: «Σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση». Για να μην έχω την ευθύνη ότι καταγράφω κάποιον παράνομα. Μετά μου λέει αυτός πάλι αυτό το πράγμα».

Όμως η επίθεση προς το πρόσωπο του δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αποκάλυψε τα ομοφοβικά σχόλα δεν είχαν τελειωμό ακόμα και όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο: «Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν φυσικά στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε: «Π***ης, π***ης», μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός».

Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε φανερά εκνευρισμένος πως «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις»

»Το είδαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα και μου λένε: «Αν θέλεις θα έρθουμε ως μάρτυρες». Ταράχτηκα. Ένας μικρός κύκλος που είναι ένα αεροπλάνο, τρεις άνθρωποι με μαύρα, με γένια. Το κακό είναι ότι εγώ δυστυχώς δεν ζητώ συγγνώμη, θα ζητήσω από τον πνευματικό μου να μου την δώσει. Αλλά του τράβηξα το μούσι, γιατί με έπιασε μια κακία και λέω: «Δεν είναι δυνατόν». Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία, κάνουν δωρεές, δίνουν τη ζωή τους, προσεύχονται μέρα-νύχτα και αυτοί αλλοιώνουν όλο αυτό το πράγμα, όλη αυτή τη μυσταγωγία».

Ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να μην απευθυνθεί στη δικαιοσύνη καθώς θεωρεί ότι αυτό ειναι ευθύνη της εκκλησίας σε περίπτωση που θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη.

Η ομοφοβική επίθεση

Ο σχεδιαστή μόδας ταξίδευε με τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, ένα βίντεο, όπου κατέγραψε τον διάλογο του Λάκη Γαβαλά με έναν εκ των τριών μοναχών.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους τρεις μοναχούς ρώτησε τον σχεδιαστή αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Ο Λάκης Γαβαλάς φανερά εκνευρισμένος με την ερώτηση, ανταπαντά: «και εσένα τι σε νοιάζει; Τι είσαι ληξιαρχείο»; Ενώ παράλληλα τον ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε εκείνος. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας.

«Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και ο μοναχός τότε είπε: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε φανερά εκνευρισμένος πως «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024