Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τον Μπίλι Ζέιν ως Μάρλον Μπράντο σε απίθανες φωτογραφίες από τη νέα ταινία «Βαλς με τον Μπράντο»

Δείτε τον Μπίλι Ζέιν ως Μάρλον Μπράντο σε απίθανες φωτογραφίες από τη νέα ταινία «Βαλς με τον Μπράντο»

Ο ηθοποιός του «Τιτανικού» υποδύεται τον Μάρλον Μπράντο γύρω στο 1970, όταν ο αείμνηστος σταρ έχτιζε ένα σπίτι στην Ταϊτή.

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ζωντανεύει τον εκλιπόντα σταρ στην επερχόμενη ταινία «Βαλς με τον Μπράντο».

Ο «Νονός» του περιβαλλοντικού κινήματος

Ο Ζέιν υποδύεται τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό της ταινίας «Το λιμάνι της αγωνίας» στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Μπέρναρντ Τζατζ του 2011 από τον σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο Μπιλ Φίσμαν.

Φωτογραφία: Camille Razat/Instagram

Στο Instagram του, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραγωγή και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας, χαρακτηρίζοντάς την στη λεζάντα του ως «την αληθινή ιστορία του Μάρλον ως «Νονό» του περιβαλλοντικού κινήματος, πρωτοστατώντας στην βιώσιμη, μηδενικού άνθρακα αρχιτεκτονική και σχεδιασμό στο ιδιωτικό του νησί Tetiaroa το 1970!».

Το Deadline αναφέρει ότι η ταινία είναι μια επανεκτέλεση στιγμών από το «Νονό» και το «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι»

Το «Βαλς με τον Μπράντο» «είναι η ιστορία ενός νεαρού αρχιτέκτονα από το Λος Άντζελες που βρέθηκε, εντελώς απροσδόκητα, να ζει σε μια ακατοίκητη ατόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλον Μπράντο», σύμφωνα με τη σύνοψη του βιβλίου.

View this post on Instagram

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

Ο Τζατζ, ένας βραβευμένος αρχιτέκτονας του οποίου οι καινοτομίες στην οικοδόμηση επικεντρώνονταν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, προσλήφθηκε από τον Μπράντο για να κατασκευάσει ένα σπίτι στη Ταϊτή. Πέθανε το 2021.

«Ένα ερωτικό γράμμα στην Ταϊτή»

«Η ομάδα παραγωγής ανταποκρίθηκε τόσο καλά», έγραψε ο Ζέιν στη λεζάντα ενός δεύτερου γύρου φωτογραφιών που έδιναν μια μικρή γεύση από την ταινία. Μια φωτογραφία δείχνει τον Ζέιν με τα μαλλιά και τα κοστούμια του Μπράντο – που μοιάζει απίστευτα με τον εκλιπόντα ηθοποιό – να κάθεται σε μια καρέκλα με την επιγραφή «Μάρλον Μπράντο».

Φωτογραφία: Camille Razat/Instagram

Στο «Βαλς με τον Μπράντο» συμπρωταγωνιστούν οι Τία Καρέρε, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Τζον Χέντερ, Αλάινα Χάφμαν, Ρομπ Κόρντρι και άλλοι. Το Deadline αναφέρει ότι η ταινία είναι μια επανεκτέλεση στιγμών από το «Νονό» και το «Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι». Ο Ζέιν και οι συμπαραγωγοί Φίσμαν και Dean Bloxom έχουν δεσμευτεί να στείλουν το 5% των εσόδων της ταινίας σε όσους κατοικούν στην Tetiaroa, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Μπράντο, είπε ο Ζέιν στο δημοσίευμα, «υπερασπίστηκε τα πολιτικά δικαιώματα, διαδήλωσε με τον Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Πορεύτηκε υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων- το έκανε για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι τι έκανε για το περιβάλλον ως ακτιβιστής και η διορατικότητα που είχε για αυτό που στην πραγματικότητα θα [γινόταν] μια κλιματική κρίση».

Η νέα ταινία είναι «ένα ερωτικό γράμμα στην Ταϊτή, σε αυτόν και στο πάθος του», πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του Τιτανικού.

*Mε πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Edward Cronenweth, 1955 | Wikimedia Commons | Public Domain

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024