Την απόσυρσή του από την Εθνική Ελλάδος, ύστερα από 15 χρόνια παρουσίας στις τάξεις της, ανακοίνωσε ο Γιώργος ΤζαβέλλαςΟ πολύπειρος αμυντικός στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, αφού ευχαρίστησε άπαντες, έστειλε το μήνυμά συσπείρωσης καλώντας για «αγάπη και στήριξη στην ομάδα μας!».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα, την οποία υπηρέτησε για 15 χρόνια.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«2009-2024! 15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές! Πιστός στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Υ.Γ: Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ! Αγάπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος άσος του Ατρομήτου.

Ο Τζαβέλλας έκανε ντεμπούτο στην γαλανόλευκη το 2010, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, και έκτοτε κατέγραψε 50 συμμετοχές, ενώ σκόραρε και 3 φορές.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα:

Οσον αφορά σε συλλογικό επίπεδο, ο Γιώργος Τζαβέλλας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, με 1 γκολ στο ενεργητικό του. Συνολικά στην καριέρα του έχει 476 συμμετοχές, με 26 γκολ και 32 ασίστ. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, Πανιώνιο, Μονακό και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.  Τις περισσότερες συμμετοχές τις είχε με τη φανέλα της τούρκικης, Αλάνιασπορ, με την οποία ο διεθνής άσος αγωνίστηκε συνολικά σε 140 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ σε 12.186 λεπτά