Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για την υγεία των τραγουδιστών Σταρόβα και Κόκοτα που παραμένουν στο νοσοκομείο

Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για την υγεία των τραγουδιστών Σταρόβα και Κόκοτα που παραμένουν στο νοσοκομείο

«Σταθεροποιημένος» ο Σταρόβας, «έχει δική του αναπνοή και αντιδρά σε ερεθίσματα» ο Κόκοτας υπογραμμίζει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη

Για πέμπτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται από τα τέλη Μαρτίου ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

«Ο Σταρόβας πήγε έγκαιρα στο νοσοκομείο, οι γιατροί έδρασαν γρήγορα»

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται» είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στον Alpha, και συνέστησε να προσέχουμε το βάρος μας προκειμένου να αποφύγουμε να βρεθούμε σε αντίστοιχη κατάσταση.

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζεται ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη (15/05).

Ο Δημήτρης Κόκοτας «δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά»

Επιπλέον, η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, λέγοντας ότι δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά.

«Έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο σιγά σιγά για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του».

Τονίζει επιπλέον πως δεν έχει καμία σημασία για την έκβαση της υγείας του το ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, «καθώς σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του». Οι ασθενείς χρειάζονται χρόνο, υπογράμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024