Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Sean «Diddy» Combs: Συγγνώμη λέει τώρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην του... το 2016 - «Είμαι αηδιασμένος»

Sean «Diddy» Combs: Συγγνώμη λέει τώρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην του… το 2016 – «Είμαι αηδιασμένος»

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα, το ίδιο και τώρα» λέει ο ράπερ και αναφέρει πως αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις αδικαιολόγητες πράξεις του

Εμφανίστηκε ο ράπερ Sean «Diddy» Combs και ζήτησε συγγνώμη για το βίντεο από το 2016, στο οποίο φαίνεται να χτυπά με μανία την πρώην σύντροφό του Κάσι Βεντούρα και που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Το σκληρό βίντεο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της στην αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο.

Δύο μέρες μετά, σήμερα Κυριακή (19/05), ο ράπερ ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητώντας συγγνώμη για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη πράξη του.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Βεντούρα ότι της είχε επιτεθεί.

Όπως αναφέρει:

«Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο. Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα», πρόσθεσε. «Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Ξεκίνησα να πάω σε θεραπεία, να πάω για αποκατάσταση. Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά».

View this post on Instagram

A post shared by LOVE (@diddy)


Το σοκαριστικό βίντεο δημοσίευσε στις 17 Μαΐου το CNN βίντεο από κλειστό κύκλωμα με κάμερες σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ο Combs χτυπάει με απίστευτη σκληρότητα τη Βεντούρα, την αρπάζει, την σπρώχνει, την σέρνει και την κλωτσά.

Το βίντεο του 2016 που εξασφάλισε αποκλειστικά το CNN δείχνουν τον ράπερ, παραγωγό και μεγιστάνα επιχειρήσεων να χτυπάει τη Βεντούρα στο κλειστό (πλέον) ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες. Το CNN επαλήθευσε την τοποθεσία με βάση τις δημοσίως διαθέσιμες φωτογραφίες του εσωτερικού του πρώην ξενοδοχείου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Diddy φορώντας μια πετσέτα κυνηγάει την κοπέλα που φαίνεται ότι επιχειρούσε να διαφύγει κουβαλώντας μια βαλίτσα. Την πιάνει από το λαιμό και την πετάει στο πάτωμα και την κλωτσήσει.

Καθώς η Βεντούρα βρίσκεται στο έδαφος, ο Diddy σηκώνει τα πράγματά της από το πάτωμα, την κλωτσάει ξανά και στη συνέχεια την σέρνει για λίγο από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο, προτού απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, η Βεντούρα φαίνεται να σηκώνεται όρθια αργά, με δυσκολία. Δευτερόλεπτα αργότερα, αυτός κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς τη Βεντούρα. Ο Diddy φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρέφει προς την κοπέλα για άλλη μια φορά, όταν ανοίγει μια πόρτα του ανελκυστήρα και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Ήταν ζευγάρι για 11 χρόνια (από το 2007 μέχρι το 2018) κατέληξαν σε μια άγνωστη συμφωνία και η αγωγή αποσύρθηκε. Το CNN επικοινώνησε με τη Βεντούρα που αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο δικηγόρος της, Ντάγκλας Χ. Γουίγκντορ, δήλωσε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του κ. Combs. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Βεντούρα, για να το φέρει στο φως».

Το CNN απευθύνθηκε σε εκπροσώπους των Combs και InterContinental Hotels για σχόλια. Ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Βεντούρα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – Σκληρές εικόνες

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024