Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ που μετά τη φετινή καταστροφική σεζόν προχωρά σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Λυτρωτική θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν η χθεσινή μέρα για την ΑΕΚ αφού η ήττα από τον Ολυμπιακό έβαλε τέλος σε μία εφιαλτική σεζόν για την Ένωση. Μία σεζόν στην οποία δεν βγήκε τίποτα και οι «κιτρινόμαυροι» απέτυχαν παταγωδώς σε όλους τους στόχους που είχαν θέσει στο ξεκίνημά της.

Με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανασυνταχθεί ώστε να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη του χρόνου. Προς αυτή την κατεύθυνση βαδίζει ήδη ο Μάκης Αγγελόπουλος που αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές και μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Αλλάζουν όλα

Ήδη παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο General Manager, Γιώργος Χήνας, μετά από 14 χρόνια παρουσίας. Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Αγγελόπουλος, αδερφός του Μάκη. Όσον αφορά στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μιλήσει στον κόσμο της Ένωσης για όσα δεν πήγαν καλά φέτος, αλλά και για το πλάνο που υπάρχει για από εδώ και πέρα.

Ένα πλάνο που φέρνει στο προσκήνιο ξανά τον Ντράγκαν Σάκοτα ο οποίος αναμένεται να χτίσει τη νέα ΑΕΚ. Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στην ομάδα και θα είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι ενώ οι αλλαγές στο «κιτρινόμαυρο» οργανόγραμμα αναμένεται να συνεχιστούν.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024