O Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά, βρίσκεται στο Final Four του Βερολίνου και έχει στόχο την πρόκριση σε τελικό σε πρώτη φάση και να διεκδικήσει εκεί τον τίτλο.

Οι πράσινοι έχουν μπει σε εβδομάδα Final Four μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην παράταση, ενώ την ίδια ώρα έχουν αρχίσει τα σενάρια σχετικά με το καλοκαίρι και τις μεταγραφές που θα κάνουν στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες εμπλέκεται αρκετά με την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει από την ομάδα του λαού.

Ανάβουν… φωτιές στο Ισραήλ

Τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του βετεράνου γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μάλιστα έφερε στο φως ο Άρελ Γκίνσμπερ και… άναψε φωτιές.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, στην κούρσα για την απόκτηση του Αμερικανού βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι και το πρώτο φαβορί.

«Μπορώ να πω ότι ο Λορέντζο Μπράουν ΔΕΝ είναι κοντά στο deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είναι όντως το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε είναι επίσης δυνατά στο παιχνίδι. Η Μακάμπι ζητά μεγάλο buyout (τουλάχιστον 800 χιλ. ευρω)», έγραψε στο Χ.