Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής.

Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη χωρίς αντίκρισμα, καθώς έμεινε στην δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και προηγήθηκε με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στο 20ο λεπτό έπειτα από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Άμπραμπατ.

Στο 40ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι έκαναν το 2-0. Ο Γκαρσία έκανε επέλαση στην περιοχή της Λαμίας από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι. Ο Άμραμπατ δεν μπόρεσε να εκτελέσει, το έκανε όμως ο Τσούμπερ, ο οποίος σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση συνέχισε να έχει υπό τον έλεγχο της το ματς και πέτυχε ένα γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σιμάνσκι, χάρη στο οποίο κλείδωσε το τρίποντο.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως άπαντες στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν το μυαλό τους στην Θεσσαλονίκη, περιμένοντας αυτό που δεν… ήρθε. Το γκολ του Άρη δηλαδή. Το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 95ο λεπτό, όταν και αστόχησε από την μικρή περιοχή να φέρει το ματς στα ίσια.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (46′ Πινέδα), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς (67′ Αραούχο), Άμραμπατ (61′ Ελίασον), Γκαρσία (61′ Πόνσε), Τσούμπερ (67′ Γκατσίνοβιτς).

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (85′ Κορνέζος), Τζανδάρης, Σαντάνα (85′ Σιμόν), Τερεζίου (67′ Μαρτίνεθ), Σλίβκα, Λέικ (46′ Νούνιες), Μάλτσι (74′ Τσούκαλος).

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024