Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα: Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα: Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες

Τζοάν Λαπόρτα και Τσάβι θα έχουν συνάντηση μετά το τέλος του ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιεκάνο και μοιάζει πολύ πιθανό να τελειώσει από τον πάγκο ο Καταλανός τεχνικός. Ράφα Μάρκες ο διάδοχος.

Ανω κάτω είναι η Μπαρτσελόνα για ακόμη μία φορά, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τσάβι που έκαναν έξαλλο τον Τζοάν Λαπόρτα. Ο προπονητής των Καταλανών αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά του συλλόγου τονίζοντας πως δεν θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα με αυτές τις συνθήκες, κάτι που προκάλεσε την οργή του ισχυρού άντρα των «μπλαουγκράνα».

Ο Λαπόρτα δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια ο Τσάβι για τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος, την ώρα που εκείνος κάνει προσπάθεια για να φέρει έσοδα στο κλαμπ, με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία τα τελευταία 24ωρα να παρουσιάζουν ακόμη και τελειωμένο τον 44χρονο τεχνικό από τον πάγκο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport» απόψε θα υπάρξει συνάντηση των δύο ανδρών μαζί με τον Ντέκο και άλλα μέλη της διοίκησης αμέσως μετά το τέλος του ματς με τη Βαγιεκάνο (20:00).

Τα πάντα είναι ανοιχτά

Και εκεί είναι πολύ πιθανό ο Λαπόρτα να απολύσει τον Τσάβι καθώς το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι καθόλου καλό. Στη Βαρκελώνη αφήνουν τα πάντα ανοιχτά και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είχαν δρομολογηθεί και νωρίτερα αν ο πρόεδρος της Μπάρτσα δεν ήταν στη Σαραγόσα για τον τελικό Κυπέλλου γυναικών όπου οι «μπλαουγκράνα» σήκωσαν ακόμη μία κούπα με το 8-0 επί της Σοσιεδάδ.

Παρεμπιπτόντως και ο Κούμαν είχε απολυθεί μετά από ένα ματς με τη Βαγιεκάνο πριν από 2,5 χρόνια. Λαπόρτα και Τσάβι δεν έχουν συναντηθεί μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πριν το παιχνίδι με την Αλμερία και όπως αναφέρει η «Sport» συνήθως οι συσκέψεις μεταξύ τους δεν διαρκούν πάνω από τρία λεπτά. Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αυτή η συνάντηση θα είναι πολύ διαφορετική.

Πάντως ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Ράφα Μάρκες, φαίνεται πως περιμένει στη… γωνία έστω και αν ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει θέση. Θεωρείται όμως πως εκείνος θα διαδεχτεί τον Τσάβι σε περίπτωση απόλυσής του αφού ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα του κλαμπ. Χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη με όνομα εκτός Μπαρτσελόνα.

Sports in

«Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια»: 20 χρόνια μετά το… Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

Σήμερα (4/7) συμπληρώνονται 20 χρόνια από την μέρα που η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, στο Euro του 2004.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024