Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είδαν κάτι πολύ περίεργο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είδαν κάτι πολύ περίεργο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της

Οι θαυμαστές ισχυρίζονται ότι εντόπισαν κάτι κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στη Στοκχόλμη.

Οι Swifties παρατήρησαν ένα σημάδι καθώς η Σουίφτ καθόταν στο πιάνο και ερμήνευε τραγούδια από την εποχή του Evermore.

Καθώς τράβηξε τα μαλλιά της στο πλάι ενώ τραγουδούσε το «Champagne Problems», μπορείτε να παρατηρήσετε αυτό που φαίνεται να είναι ένα σημάδι στο λαιμό της.

«Μάλλον έγκαυμα»

Οι θεατές της συναυλίας το αντιλήφθηκαν γρήγορα και δημοσίευσαν διάφορα αποσπάσματά στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

@ryanthomasrothOh taylor had fun ln♬ I Did Something Bad – Taylor Swift

Πολλοί θαυμαστές στο διαδίκτυο δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι η φερόμενη ερωτική δαγκωματιά προέρχεται από τον αγαπημένο της, τον πρώην παίκτη του NFL Travis Kelce.

Ένα άτομο είπε: «Κάψιμο από σίδερο ή πιπιλιά και μάλιστα στην «δεν δίνω δεκάρα» era της; [εποχή/περίοδος];»

«Σε έπιασαν, να κάνεις κάτι, να τραβάς βίντεο με το φλας σου ανοιχτό»

Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Το Λύκειο φαντάζει πολύ πιο αληθινό», αναφερόμενος στο τραγούδι από το «The Tortured Poet’s Department».

«Με κορόιδεψαν γι’ αυτό;»

Ωστόσο, κάποιοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να είναι αντ’ αυτού μια «γρατζουνιά από αλλαγή ρούχου», ενώ άλλοι λένε ότι ήταν «μάλλον έγκαυμα». Η Σουίφτ επέστρεψε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της περιοδείας της Eras, αφού απόλαυσε μια ρομαντική απόδραση με τον Kelce στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε λίγη ξεκούραση σε μια βίλα αξίας 23.000 δολαρίων τη βραδιά, ενώ απόλαυσαν επίσης μια ρομαντική βόλτα με σκάφος.

Αυτό έρχεται μετά την απάντηση που έδωσε ο Kelce στους θαυμαστές της Σουίφτ που τον επέκριναν για την συμπεριφορά του σε συναυλίες.

Ο αστέρας του NFL πήγε μαζί του στη συναυλία της Σουίφτ στο Παρίσι και δημιούργησε αναστάτωση, την οποία πήρε είδηση ακόμη και ο αδελφός του, Jason Kelce.

Φωτογραφία: Reuters

Κυκλοφόρησαν πλάνα από τον Kelce που κατέγραφε τη συναυλία της συντρόφου του, αλλά είχε το φλας του ανοιχτό. Ο αδελφός του, Jason μίλησε γι’ αυτό κατά τη διάρκεια του podcast New Heights, λέγοντας: «Σε έπιασαν, να κάνεις κάτι, να τραβάς βίντεο με το φλας σου ανοιχτό. Τι κάνεις, Trav; Υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι καλύτερος από αυτό».

Ενώ εκείνος απάντησε: «Ω, ξέρεις, οι ρυθμίσεις της κάμερας, αν είναι σκοτεινά, θα βάλει αυτόματα το φλας. Απλά προσπαθούσα να τραβήξω κάποιο καλό, ξέρεις, κάποιο καλό βίντεο, κάποιες καλές αναμνήσεις. Δεν δίνω δεκάρα. Με κορόιδεψαν γι’ αυτό; Συγγνώμη.»

Παρ’ όλα αυτά, ο Kelce ξετρελάθηκε με τη συναυλία της συντρόφου του, προσθέτοντας: «Είχε πλάκα. Ήταν τέλειο. Πέρασα υπέροχα στη συναυλία της Τay(…) Προτείνω σε όλους να πάνε να τη δουν – περιέχει το νέο της Tortured Poet’s Department».

*Με πληροφορίες από: Unilad | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024