Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «σαλπάρει» με την Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα της σειράς

«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «σαλπάρει» με την Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε ένα ρομαντικό βίντεο από τα γυρίσματα της πολυαγαπημένης σειράς «Maestro» και εμείς δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά.

Η σειρά «Maestro» που όλοι και όλες αγαπήσαμε έκανε ένα φαντασμαγορικό comeback στις 16 Μαΐου με το πρώτο επεισόδιο να φέρει τον τίτλο «Mother».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε «Sunday mood» στην λεζάντα της δημοσίευσης, ή αλλιώς «Κυριακάτικη διάθεση» ενώ στην ενότητα των σχολίων κάτω από το βίντεο, οι πιστοί της σειράς, έστειλαν μηνύματα θαυμασμού αλλά και εξέφρασαν την αγωνία τους για την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δημιουργός αλλά και ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Maestro» μοιράστηκε εχθές Κυριακή [19/5/2024] στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και εμείς δεν είχαμε παρά να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά.

«Χρειάζομαι απεγνωσμένα την 3η σεζόν»

Στο βίντεο απεικονίζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου σε μια παραλία με καταγάλανα νερά, ενώ δεν λείπουν και οι βόλτες με μια βάρκα στους μαγευτικούς Αντίπαξους.

Το βίντεο έχει «ντυθεί» μουσικά με το αιώνιο άσμα για την αγάπη και τον έρωτα, «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» προσθέτοντας μια νότα ρομαντισμού.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε «Sunday mood» στην λεζάντα της δημοσίευσης, ή αλλιώς «Κυριακάτικη διάθεση» ενώ στην ενότητα των σχολίων κάτω από το βίντεο, οι πιστοί της σειράς, έστειλαν μηνύματα θαυμασμού αλλά και εξέφρασαν την αγωνία τους για την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν με έναν χρήστη να γράφει «Χρειάζομαι απεγνωσμένα την 3η σεζόν», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Πότε βγαίνει η 3η σεζόν; Λολ. Πεθαίνω από αγωνία. Θέλω να ξέρω τι θα γίνει μετά».

Το πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο, είδαμε την μικρή κοινωνία του νησιού να βρίσκεται σε σύγχυση έπειτα από την γνωστοποίηση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, την υπό διάλυση σχέση μεταξύ Αντώνη και Σπύρου έπειτα από το τραυματικό γεγονός, την Κλέλια έντονα προβληματισμένη λόγω της ξαφνικής φυγής του Ορέστη και την Μαρία, την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη να αποθεώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την καθηλωτική της ερμηνεία στη σκηνή όπου η βάρκα επιστρέφει χωρίς τον άνδρα της, με την ίδια να εκφράζεται μέσω της σιωπής της.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη ενώ τον ρόλο του Δημοσθένη ενσαρκώνει ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024