Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο πάρτι του Maestro, η απορία των τηλεθεατών και η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το μεγάλο πάρτι του Maestro, η απορία των τηλεθεατών και η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η δεύτερη σεζόν του Maestro έκανε πρεμιέρα, όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στους Παξούς, οι τηλεθεατές έχουν απορίες και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει απαντήσεις...

Με ένα μεγάλο πάρτι, που αλλού, στους Παξούς και συγκεκριμένα στο παραδοσιακό σχολείο στη Λάκα Παξών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τους ηθοποιούς, το τεχνικό team και την παραγωγή του Maestro, είδαν το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη!

Σε αυτό το μεγάλο πάρτι στους Παξούς ήταν όλοι εκεί! Εκτός από τους συντελεστές της σειράς, στο πάρτι βρέθηκαν και κάτοικοι των Παξών, οι οποίοι βλέπουν το νησί τους να «ταξιδεύει» σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μάλιστα, ο δημιουργός του Maestro φάνηκε μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Αντίνοο Αλμπάνη να είναι συγκινημένος στην πρώτη προβολή, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Η ιστορία θα ολοκληρωθεί… εκεί που ξεκίνησε

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο, όλο το team του Maestro βρίσκεται στους Παξούς, για τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων του τρίτου κύκλου, τον οποίο θα δούμε στην αρχή της επόμενης σεζόν.

όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, εκεί που ξεκίνησαν όλα εκεί και θα τελειώσουν…

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως δεν έχει γράψει ακόμη το φινάλε, παρόλο που έχει πάρει την απόφαση για το πώς θα γίνει και με ποιους.

Η απορία των τηλεθεατών και η απάντηση του Παπακαλιάτη

Αυτό που έκανε εντύπωση στους φανς της σειράς, είναι πως στο πρώτο επεισόδιο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απουσίαζε ως Ορέστης κατά το μεγαλύτερο μέρος, σε σημείο που οι φανς ανησύχησαν.

Ο ίδιος, στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου έδωσε την απάντησή του: «Από άποψη το έκανα αυτό. Άλλωστε ο κύριος πρωταγωνιστής είναι ο Αντώνης ως δολοφόνος και η μητέρα του. Βλέπουμε τον Ορέστη μετά τη δολοφονία, να κουβαλά αυτό που έζησε στο νησί, είναι θυμωμένος».

Οι τηλεθεατές πάντως για μία ακόμη φορά αναγνώρισαν το μεγάλο του ταλέντο. Με το κινηματογραφικό ύφος της σειράς, την υπέροχη σκηνοθεσία και μουσική επένδυση, αλλά κυρίως με τον τρόπο που ενορχήστρωσε το σενάριο του με τους ηθοποιούς του.

Σε αυτό το podcast όπου ήταν καλεσμένη και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλώντας για τη Σοφία και τον ρόλο της στο πρώτο επεισόδιο προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά της, ο Χριστόφορος μας αποκάλυψε πως όλο το καστ έχει δει στο σπίτι του τα 4 πρώτα επεισόδια και τους ζήτησε τη γνώμη τους για να κάνει και τις απαραίτητες αλλαγές: «Μιλάω πάρα πολύ με τους ηθοποιούς μου. Τους λέω ‘σκέφτομαι να το πάω εκεί ως σενάριο, εσείς τι λέτε;’. O κάθε ένας από τους ηθοποιούς θα μπορούσε να είναι μία σειρά από μόνος του».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη, στο 2ο επεισόδιο της σειράς, θα επικεντρωθούμε στον δικό του ρόλο (δηλαδή στον Ορέστη), μετά τη γέννηση του παιδιού του και την πρώτη επαφή με την Κλέλια, έξι μήνες μετά τη δολοφονία στους Παξούς.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024