Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική σκηνή με την Χάρις Αλεξίου στο Maestro που ελάχιστοι κατάλαβαν

Η συγκινητική σκηνή με την Χάρις Αλεξίου στο Maestro που ελάχιστοι κατάλαβαν

Η επανεμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro 2 προκάλεσε κύματα αποθέωσης. Η σκηνή με τα μπισκότα που έγινε viral.

Μετά από αναμονή αρκετών μηνών το Maestro επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το MEGA. Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και ταξίδεψε μέσα από το Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο, επικεντρώθηκε γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η Αλεξάνδρα, η Μαρία, η Σοφία και η Χάρις, όλες μητέρες, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου. Πρόκειται για ένα επεισόδιο που όπως είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του, ήθελε από άποψη να κάνει.

«Από μία μάνα ξεκινάνε όλα, ήθελα με άποψη να το κάνω, για αυτό και το ονόμασα έτσι και αφηγήτρια είναι η μητέρα. Είναι όχι μόνο η Σοφία, είναι και η Μαρία και η Αλεξάνδρα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Οπότε για όλους η μητέρα έχει τρομερά μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο επεισόδιο» είχε πει ο δημιουργός του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, παρουσιάζοντας στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τη Σοφία να προσπαθεί να βρει μία λύση για να συμπαρασταθεί στον Ορέστη, αφού εκείνος σκότωσε τον Χαράλαμπο, και την Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά να επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει, σε μία συγκλονιστική σκηνή στο γραφείο της ψυχοθεραπεύτριας.

Η Μαρία όπως και η Χάρις δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, παρ’ όλο που βλέπουν πως όλα γύρω τους καταρρέουν και οι ισορροπίες έχουν ήδη ή πρόκειται να αλλάξουν.

Η ερμηνεία μάλιστα της Μαρίας Καβογιάννη αποθεώθηκε από τους χρήστες του Χ (Twitter) μιας και κατάφερε να αποτυπώσει τον φόβο, την απορία και τη λύτρωση που αισθάνεται ο χαρακτήρας που υποδύεται, μετά την εξαφάνιση του Χαράλαμπου.

Η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για την επιστροφή του Maestro αποτυπώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, με τη σειρά να τερματίζει άνετα στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης και το Maestro να γίνεται Νο1 trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκινητική σκηνή που ελάχιστοι κατάλαβαν

Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν ήταν αυτή στην οποία η Χάρις, την οποία υποδύεται μοναδικά η Χάρις Αλεξίου εμφανίζεται να ακούει μουσική στην κουζίνα του σπιτιού της ψήνοντας μπισκότα με ιατρική κάνναβη και αγνοώντας (ακόμη) όσα βιώνει ο εγγονός της και κατ’ επέκταση η κόρη της.

«Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Και μόνο που με κοιτάς. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Σκέψου να μ’ αγαπάς» ακούγεται στα ακουστικά της με, την ίδια να χαμογελάει και να τραγουδά, σε μια από τις πιο ξεχωριστές σκηνές της πρώτης σεζόν.

Ο λόγος που η σκηνή αυτή έγινε viral -για όσους την κατάλαβαν- είναι πως το τραγούδι που ακούγεται στα ακουστικά της είναι το «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», του πολυαγαπημένου αδερφού της, Γιώργου Σαρρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, εξήγησε πως αυτή τη σκηνή με το τραγούδι του αδελφού της, το αποφάσισε από κοινού με την τραγουδίστρια και πως ήταν κάτι πολύ γλυκό, άμεσο και ανθρώπινο: «Θα μας εκπλήξει σε αυτόν τον κύκλο η Χάρις Αλεξίου. Πρόκειται μία πολύ μεγάλη κωμική ηθοποιό, δίνει ρέστα».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024