Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Rings of Power 2η σεζόν: Τι μας έμαθε το πρώτο trailer για τη σειρά του LOTR

Rings of Power 2η σεζόν: Τι μας έμαθε το πρώτο trailer για τη σειρά του LOTR

Ο Σάουρον επιστρέφει στην μικρή οθόνη και εμείς ανυπομονούμε για την δεύτερη σεζόν του "Rings of Power".

Το πρώτο τρέιλερ για την δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν του «Rings of Power» είναι γεγονός και οι φανατικοί θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» σίγουρα θα ενθουσιαστούν με όσα αποκαλύπτει.

Ο τηλεοπτικός Σάουρον επιστρέφει αλλαγμένος και πιο σκοτεινός από ποτέ, προϊδεάζοντάς μας για τα ζοφερά και γεμάτα δράση επεισόδια που θα μας καθηλώσουν μπροστά από την τηλεόραση.

Τι αποκάλυψε το τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν

Στο τρέιλερ, ο Charlie Vickers που υποδυόταν τον «Halbrand» μας αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τα σκοτεινά του σχέδια.

Ο τρομακτικός άρχοντας Σάουρον μεταμορφώνεται σε ένα ξωτικό με ξανθά μαλλιά που βοηθάει τον Celebrimbor (Charles Edwards) στο να σφυρηλατήσουν τα Δαχτυλίδια της Δύναμης.

Ο άρχοντας Σάουρον, σύμφωνα με την μυθολογία του Τόλκιν, έχει την ικανότητα να παίρνει διαφορετικές μορφές για να ξεγελάει όποιον θέλει και τελικά να υποκύπτει στα θελήματά του.

Στο επόμενο πλάνο, η Galadriel (Morfydd Clarke) μαζί με τους συντρόφους της σε αυτό το κυνήγι για εκδίκηση, δηλαδή οι Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Cordova) και Isildur (Maxim Baldry), μάχονται με ένα σωρό μυθικά τέρατα της μέσης Γης, από Όρκς μέχρι μαγεμένα δέντρα και τέρατα από μαύρη γλίτσα.

Στο πρώτο teaser trailer της σειράς αποκαλύπτεται και η επισήμη ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων, η οποία θα γίνει απόκλειστικά στο Amazon Prime Video, στις 29 Αυγούστου.

Τα νέα πρόσωπα στο «Rings of Power»

Στην δεύτερη σεζόν, ο Joseph Mawle αντικαθίσταται από τον Sam Hazeldine (από τους Peaky Blinders) στο ρόλο του αρχηγού των Ορκς, γνωστού ως Adar ενώ μερικά ακόμα δυνατά ονόματα περιλαμβάνουν τους  Ciaran Hinds (από Rome, Game of Thrones, Justice League), Rory Kinnear (από Penny Dreadful, House of Cards) και Tanya Moodie (από The Man Who Fell to Earth) σε ρόλους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Μία από τις πιο κομβικές διαφορές των νέων επεισοδίων είναι η αλλαγή από τα μοναδικά φυσικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας, που αποτελούσαν διαχρονικά έμπνευση για τον θρυλικό  «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», στην άγρια έξοχη της Μεγάλης Βρετανίας.

Κι ενώ είναι ήδη στα σκαριά η τρίτη σεζόν του «Rings of Power», σύμφωνα με τους show runners της σειράς, πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα η πρώτη από τις τρεις κινηματογραφικές ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt For Gollum», η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2026.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024