Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο ο Κασσελάκης, μαζί με τον Παππά - «Άνθρωποι με ψυχή, άνθρωποι ορατοί»

Έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο ο Κασσελάκης, μαζί με τον Παππά – «Άνθρωποι με ψυχή, άνθρωποι ορατοί»

Στον αγώνα μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη συμμετείχε και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς

Μπάσκετ με αμαξίδιο έπαιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στην Κομοτηνή στον σύλλογο «Περπατώ», μαζί με αθλητές του Ηρόδοτου.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς, που, υπενθυμίζεται, στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού. Στο άθλημα σημειώνεται ότι επιτρέπεται να συμμετάσχουν αρτιμελείς.

«Ο «προσωπικός βοηθός» που διαφήμιζαν δεν έχει επεκταθεί στην περιφέρεια»

Ακολούθως συζήτηση με τον επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στους «Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024», παρουσία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Άλεξ Ταξιλδάρης τόνισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι η χώρα μας είναι «πολύ πίσω στην αναπηρία, οι διακρίσεις προέρχονται από τον προσωπικό αγώνα του καθενός».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει άσχετα τι ευαγγελίζεται η κυβέρνηση υπάρχει 1.000 στην Αθήνα μια βόμβα που θα σκάσει γιατί ακόμα δεν έχουν βρει άκρη με το εργόσημο και δεν έχουν πιστωθεί στα εργόσημα σε όλους τους προσωπικούς βοηθούς που δουλεύουνε».

Στιγμιότυπο από τον αγώνα που συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «καθημερινά μετά την εργασία τους προπονούνται. Σπάζοντας τα εμπόδια του κράτους. Άνθρωποι με ψυχή, άνθρωποι ορατοί».

Ακολούθως ανέφερε ότι ότι συζήτησαν με τον Άλεξ Ταξιλδάρη «για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του συλλόγου Περπατώ». Ένας σύλλογος που υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου, μη συμπεριληπτικού».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «μια κυβέρνηση της κενής διαφήμισης. Ο «προσωπικός βοηθός» που διαφήμιζαν δεν έχει επεκταθεί στην περιφέρεια, αφήνοντας τόσους ανθρώπους και τόσες οικογένειες μόνους».

«Να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας»

Τόνισε πως φεύγει «με τη δέσμευση ότι όλα αυτά θα αλλάξουν. Με ένα σύγχρονο κράτος που θα παρέχει προστασία σε όλους, για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας».

Καταληκτικά υπογράμμισε πως «κρατάω σαν φυλαχτό αυτό που μου είπε ο Άλεξ για τη συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα με αναπηρία: Just say hi!».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024