Ευχάριστα νέα έρχονται από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού AKTOR, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Final Four της Euroleague και του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε (24/5,19:00).

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα και από τη δεύτερη νίκη επί του ΠΑΟΚ (99-96) το βράδυ του Σαββάτου (18/5), οι πράσινοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, σε αυτή τη μίνι προετοιμασία ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής στο Βερολίνο το τριήμερο 24 με 26 Μαΐου.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να ανεβάζουν «στροφές», ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Έλληνας γκαρντ, όσο και ο Ισπανός φόργουορντ είχαν ταλαιπωρηθεί από θλάση στην γάμπα, με αποτέλεσμα να απουσιάσουν και από τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play-offs της Stoiximan Basket League. Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά χωρίς απρόοπτα και προβλήματα.

Το πρόγραμμα του Final 4

Τις επόμενες ημέρες οι τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στο φετινό Final-4 θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο, όπου την Παρασκευή (24/5) θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί.  Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ (19:00) και στον δεύτερο ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στις 20:00. Οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό, που θα γίνει τρεις ώρες νωρίτερα (17:00).