Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στον Ολυμπιακό (24/5, 22:00, Novasports Prime), με τον Έντι Ταβάρες να εμφανίζεται σίγουρος σε συνέντευξή του στην «AS» ότι οι Πειραιώτες θα έχουν έξτρα κίνητρο μετά την περσινή τους ήττα στον τελικό της διοργάνωσης.

«Θυμάμαι, όταν είχαμε χάσει με έναν πόντο στον τελικό από την Αναντολού Εφές(το 2022), το κίνητρό μας να επιστρέψουμε στον τελικό και να παλέψουμε ξανά για το τρόπαιο ήταν μεγάλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ των Μαδριλένων, για να προσθέσει ότι «στο τέλος καταφέραμε έτσι να το πάρουμε. Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο».

Τι είπε για το συμβόλαιο του

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ξεκαθάρισε μάλιστα στην συνέχεια ότι δεν ισχύει πως έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό επιθυμεί.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει» απάντησε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, πριν αναφέρει κλείνοντας το θέμα: «Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία και να μείνω στην Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος εδώ, τα δύο παιδιά μου είναι από την Μαδρίτη, αγαπάμε την κουλτούρα, την πόλη, τους ανθρώπους, το πώς ζούμε, αυτά που αντιπροσωπεύει η Μαδρίτη και ο σύλλογος.

Το γεγονός ότι βρέθηκα εδώ με βοήθησε να βελτιωθώ, επειδή δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις, πρέπει πάντα να τα δίνεις όλα για να νικήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ελπίζω να μείνω».