Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φιορεντίνα ανοίγει το «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα ανοίγει το «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Με Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της, η Φιορεντίνα ανακοίνωσε το άνοιγμα του «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό (29/5).

Με ένα Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της, η Φιορεντίνα επισημοποίησε το άνοιγμα του γηπέδου της «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference League την Τετάρτη 29 Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος θα μεταδώσει τον μεγάλο τελικό σε γιγαντοοθόνες εντός του γηπέδου σε συγκεκριμένες θύρες, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να μπουν με το αντίτιμο των 5 ευρώ.

«Οι διαθέσιμές εξέδρες θα είναι η Curva Fiesole, η Maratona και η Grandstand με κόστος 5,00 ευρώ το άτομο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φιορεντίνα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η Φιορεντίνα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, με αφορμή τον αγώνα του τελικού UECL Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου 21:00 (ώρα τοπική/(22:00 ώρα Ελλάδας), θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του παιχνιδιού στο στάδιο Artemio Franchi μέσω προβολής σε γιγαντοοθόνες.

Οι διαθέσιμές εξέδρες θα είναι η Curva Fiesole, η Maratona και η Grandstand με κόστος 5,00 ευρώ το άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας και ύψους) πρέπει να έχουν εισιτήριο. Η είσοδος θα επιτρέπεται από τις 19.00 (τοπική/ 20:00 ώρα Ελλάδας) και θα μπορείτε να κάνετε κράτηση για την πρόσβασή σας από σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 3.00 μ.μ.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ομάδα στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον τελικό του Europa Conference League.

Sports in

Δεν επηρεάζει την ελληνική αποστολή το χάος με τα τρένα στη Γαλλία

Η Team Hellas δεν επηρεάζεται από την επίθεση στα συστήματα των σιδηρόδρομων στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024