Απίθανη ματσάρα ανάμεσα σε Μπολόνια και Γιουβέντους που αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά στο τέλος έμειναν στο 3-3 και «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της Serie A.

Με 3-0 προηγήθηκε η ομάδα του Τιάγκο Μότα, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σέζνι έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά από σουτ του Φρόιλερ και από το κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γιουβέντους και ο Καλαφιόρι με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

H Μπολόνια ήταν καταιγιστική σε αυτό το διάστημα και στο 11ο λεπτό ο Εντόι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κάστρο με κεφαλιά έγραψε το 2-0 ενώ στο 13’ ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Εντόι και στην επαναφορά ο Όντγκααρντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 35ο λεπτό η άμυνα της Μπολόνια έδιωξε μετά από κεφαλιά του Μπρέμερ και στο 47’ ο Σκορούπσκι απέκρουσε το σουτ του Ραμπιό ενώ στο 53’ ο Κάστρο έκλεψε από τον Ντανίλο και ο Καλαφιόρι πλάσαρε πανέμορφα τον Σέζνι για το 3-0!

Στο 76ο λεπτό ο Λουκουμί έκανε τραγικό λάθος και ο Κιέζα του έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 3-1. Μάλιστα στο 83ο λεπτό ο Αρκάντιους Μίλικ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε και το 3-2 και με τη σέντρα η Γιουβέντους έκλεψε και ο Γιλντίζ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-3!

Στο 88ο λεπτό ο Κιέζα άλλαξε όμορφα με τον Γιλντίζ αλλά στο τέλος ο Αεμπίσερ τον πρόλαβε σωτήρια.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Καλαφιόρι (76’ Μποϊκέμα), Κρίστιανσεν, Καλαφιόρι, Φρόιλερ (76’ Ελ Αζουζί), Αεμπίσερ, Ουρμπάνσκι (70’ Φαμπιάν), Εντόι, Όντγκααρντ (70’ Ορζολίνι), Κάστρο (63’ Σαλεμάκερς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι (57’ Γιλντίζ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο, Ίλινγκ, Μιρέτι (46΄Αλκαράς), Ραμπιό (71’ Φατζιόλι), Λοκατέλι, Βλάχοβιτς (64’ Μίλικ), Κιέζα