Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παίκτης της χρονιάς στην Bundesliga o Φλόριαν Βιρτς (vid)

Παίκτης της χρονιάς στην Bundesliga o Φλόριαν Βιρτς (vid)

MVP της φετινής Bundesliga ψηφίστηκε ο Φλόριαν Βιρτς, που ήταν εκ των κορυφαίων της Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία στην φετινή Bundesliga αφού η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο όχι μόνο κατέκτησε την πρώτη «σαλατιέρα» της, αλλά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ως αήττητη με απολογισμό 28 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Όπως είναι λογικό, ένας παίκτης των «ασπιρίνων» αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης στο γερμανικό πρωτάθλημα για την σεζόν 2023/2024.

Ο λόγος για τον Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος έκανε μια μυθική χρονιά με την Λεβερκούζεν και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε 11 γκολ και 12 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη μετράει 10 τέρματα και 4 ασίστ και έχει την ευκαιρία στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα (22/5 22:00) να αυξήσει κι άλλο τα νούμερα του. Μάλιστα, ο Βιρτς μπορεί να κατακτήσει το τρεμπλ φέτος αφού η Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν (25/5).

Ο Γερμανός μάλιστα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα κληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι να δώσει «μάχη», για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο Βιρτς θα δώσει το «παρών» στο Euro 2024, αφού θα βρίσκεται στην αποστολή των «πάντσερ», την οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024