Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε

Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε

Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 και θα διεκδικήσει μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα έχει ο Σαντιάγκο Έσε. Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

Μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια ο Σαντιάγκο Έσε θα διεκδικήσει την παρουσία του στις τελικές επιλογές του Χαβιέρ Μασεράνο και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην ανδρική ομάδα της Αργεντινής ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Εξαιρετική σεζόν

Ο Σαντάγκο Έσε, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής. Μέχρι στιγμής έχει 49 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Το γκολ που έβαλε ήταν στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Europa Conference League, ενώ είχε μια ασίστ στο Europa League και μία στα πλέι οφ της Super League. Χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Σαντιάγκο Έσε έχει «εκτοξεύσει» την αξία του, με την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να αγγίζει πλέον τα 8 εκατ. ευρώ.

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024