H 28χρονη κόρη του Eminem, Hailie Jade Scott παντρεύτηκε με τον σύντροφό της Evan McClintock το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια παραμυθένια τελετή, εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως θα δείτε στη λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: «Ξυπνώντας ως σύζυγος αυτή την εβδομάδα», με τους 3.2 εκατομμύρια ακολούθους της να την συγχαίρουν και να της στέλνουν μηνύματα αγάπης.

«Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη, πιο όμορφη γιορτή για το Σαββατοκύριακο. Τόσα πολλά δάκρυα χαράς χύθηκαν, γέλια & χαμόγελα, & τόση πολλή αγάπη νιώσαμε. Ο Evan και εγώ νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για όλη την οικογένεια & τους φίλους που ταξίδεψαν για να μας υποστηρίξουν και να είναι μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας ως σύζυγοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Hailie.

Πέρυσι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει

Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια να μοιράζεται μια συγκινητική στιγμή με τον διάσημο μπαμπά της Eminem, καθώς όπως είθισται χόρεψαν ως μπαμπάς και κόρη.

Η Hailie φορούσε ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό με λεπτομέρειες γοργόνας, με τον ράπερ πατέρα της Eminem να φοράει σμόκιν, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην τελετή ήταν και οι παντοτινοί φίλοι και συνεργάτες του Eminem, ο Dr. Dre και ο 50 Cent.

H Hailie με τον Evan γνωρίστηκαν το 2016. Πέρυσι, φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, με την ίδια να το διαψεύδει κατά τη διάρκεια ενός podcast της με τίτλο «Just A Little Shady».

Η Hailie είναι η δεύτερη κόρη του Eminem που παντρεύεται, καθώς τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε η Alaina Marie Scott την οποία ο ράπερ υιοθέτησε το 2000.