Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κιλκίς: Πώς έγινε η δολοφονία του 45χρονου ληστή από τον κτηνοτρόφο - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Κιλκίς: Πώς έγινε η δολοφονία του 45χρονου ληστή από τον κτηνοτρόφο – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Τους είδε να παραβιάζουν την πόρτα και άνοιξε πυρ - Συνελήφθησαν οι τρεις συνεργοί του 45χρονου μαζί και ο κτηνοτρόφος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας - «Ήταν σε άμυνα»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 45χρονου επίδοξου ληστή σε κτηνοτροφική μονάδα από τον 54χρονο κτηνοτρόφο, στην περιοχή των Μουριών στο Κιλκίς.

Ο 45χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 54χρονου γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας (20/05).

Τι προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές προκύπτει πως ο 45χρονος μετέβη στην κτηνοτροφική μονάδα μαζί με άλλα τρία άτομα (ένας 38χρονος με τον 15χρονο γιο του και ένας 16χρονος) και επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα του χώρου, στον οποίο διέμενε ο κτηνοτρόφος εντός της μονάδας, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την Αστυνομία, αφότου άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον 45χρονο, θανάσιμα όπως αποδείχθηκε στην πορεία

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο 54χρονος αντιλήφθηκε πως κάποιοι επιχειρούν να μπουκάρουν στο δωμάτιό του, άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε και από το εσωτερικό του δωματίου πυροβόλησε προς την πόρτα. Τα πυρά βρήκαν τον 45χρονο με συνέπεια να τον τραυματίσουν.

Οι τρεις συνεργοί πήραν τον τραυματία συνεργό τους, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς στο σπίτι ενός εκ των 4 επίδοξων ληστών, ενώ ο 45χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κατά πληροφορίες, τις Αρχές για το αιματηρό περιστατικό ειδοποίησε ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε τον 45χρονο.

Οι τρεις συνεργοί του 45χρονου έχουν συλληφθεί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ληστείας. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 54χρονο κτηνοτρόφο, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Τι υποστηρίζουν άτομα του περιβάλλοντός του

Άτομα από το περιβάλλον του κτηνοτρόφου υποστηρίζουν, πως ο 54χρονος βρισκόταν σε άμυνα. Πυροβόλησε επειδή αισθάνθηκε κίνδυνο, σε μια προσπάθεια να προστατευθεί.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 54χρονου δράστη της δολοφονίας ανέφερε σε δηλώσεις του πως o γιος του συνήθιζε να μένει στην κτηνοτροφική μονάδα.

Η πόρτα που επιχείρησαν να παραβιάσουν οι διαρρήκτες εντός της κτηνοτροφικής μονάδας

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024