Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μενίδι: Νέες ανατριχιαστικές περιγραφές του εφιάλτη που ζούσε η 40χρονη

Μενίδι: Νέες ανατριχιαστικές περιγραφές του εφιάλτη που ζούσε η 40χρονη

Ο 50χρονος δράστης με όσα υποστήριξε στην απολογία του θέλησε να εμφανίσει τον εαυτό ως θύμα στη σχέση του με την άτυχη γυναίκα

Ο εφιάλτης που ζούσε η άτυχη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι, αποκαλύπτεται καθημερινά με νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ο 50χρονος όχι μόνο δεν έχει ζητήσει μία συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε αλλά επιχειρεί ουσιαστικά να νομιμοποιήσει τη γυναικοκτονία που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, επανέλαβε ότι η γυναίκα που σκότωσε τον προκαλούσε επανειλημμένα και τον πρόσβαλε. Κάτι πάντως που τα δύο παιδιά του διαψεύδουν κατηγορηματικά.

«Δούλευα για να έχει τα πάντα»

«Εγώ με την γυναίκα μου παντρευτήκαμε το 2001, ενώ από το 2013 είμαστε σε διάσταση. Την αγαπούσα πολύ και γι’ αυτό πάλεψα πολύ να βρω τρόπο να τη φέρω στην Ελλάδα από την Αλβανία. Αφού ήρθαμε στην Ελλάδα εγώ δούλευα πολύ σκληρά για να έχει τα πάντα».

Η κόρη του, που είδε τη μητέρα της νεκρή το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχε περιγράψει την κόλαση που ζούσε η ίδια, ο αδερφός και η μητέρα της στο σπίτι. Ο 50χρονος όμως επιχειρεί να παρουσιάσει τα όσα συνέβαιναν διαφορετικά.

«Πολλές φορές μου έκανε φασαρία γιατί μπορεί να είχα πιει μία ή δύο μπίρες όσο ήμουν στη δουλειά. Εκείνη αμέσως καλούσε τα αδέρφια της, γινόταν φασαρία και εκείνοι με χτυπούσαν. Αυτό γινόταν όλο και πιο συχνά με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και εγώ να φύγω από το σπίτι».

«Με απατούσε κι εγώ το καταλάβαινα»

Πηγή των εντάσεων όπως λέει ο 50χρονος ήταν τα προσωπικά τους, που από ένα σημείο και μετά πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

«Άλλες φορές όσο ήμασταν μαζί με είχε απατήσει με άλλους άντρες. Εγώ το καταλάβαινα και νεύριαζα πολύ και στεναχωριόμουν, αλλά την συγχωρούσα γιατί την αγαπούσα. Αφού μείναμε χωριστά τρία χρόνια περίπου μου ζήτησε να γυρίσω πίσω και να είμαστε πάλι μαζί. Εγώ δέχτηκα γιατί την αγαπούσα και ήθελα να είμαι κοντά της και κοντά στα παιδιά μας και γι’ αυτό την συγχώρησα για όλα όσα μου είχε κάνει».

Από το 2013 η 40χρονη που δολοφονήθηκε τον είχε καταγγείλει 3 φορές για ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος όμως συνέχιζε να την παρακολουθεί με στόχο να της επιτεθεί με την πρώτη ευκαιρία.

«Μπορεί να βρίζαμε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά ποτέ δεν τους είχα χτυπήσει. Ίσα ίσα, που παλιότερα σε ένα μικρό τσακωμό που είχαμε, αυτή με χτύπησε με ένα γυάλινο πιάτο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μου κάνει τραύμα στο πρόσωπο και να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο για να το ράψουν. Μάλιστα, από τότε έχει μείνει το σημάδι αυτό στο πρόσωπο μου από τα ράμματα».

Τη μέρα του εγκλήματος ο 50χρονος ξεκίνησε από το σπίτι του αποφασισμένος να κάνει κακό.

«Βγήκα εκτός εαυτού»

«Κατάλαβα ότι με απατούσε και τρελάθηκα. Βγήκα εκτός εαυτού. Όσο το σκεφτόμουν δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Έτσι, αποφάσισα να πάω, να την βρω πριν πάει στη δουλειά και να το τελειώσω όλο αυτό».

Ο 50χρονος ρίχνει στα σκουπίδια μια σακούλα που πιθανότατα περιείχε μπύρες και φτάνει στο τόπο του εγκλήματος. Κατόπιν ακινητοποιεί την πρώην γυναίκα του, που είναι μόνη και απροστάτευτη απέναντί του.

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι κάτω από το σπίτι μου, είχε πολύ κόσμο μαζεμένο. Εγώ τότε πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και δεν πήρα απάντηση και αμέσως μετά πήρα τον μπαμπά μου, αλλά και αυτός το είχε κλειστό», είπε η κόρη του θύματος.

Το ανήλικο κορίτσι γίνεται η πιο τραγική φιγούρα στον τόπο του εγκλήματος. Τα δάκρυά της πολύ κοντά στη σορό της μητέρας της συγκλονίζουν.

«Όταν ήταν μεθυσμένος ήταν πολύ νευρικός και γινόταν επιθετικός προς όλους μας. Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει όλους και θα αυτοκτονήσει, ότι θα σκοτώσει τη μητέρα μου. Έβριζε και εμένα. Εμάς δεν μας χτύπησε ποτέ. Την μητέρα μου όμως, θυμάμαι ότι την χτυπούσε συνέχεια. Αλλά όταν μεγαλώσαμε, σταμάτησε να γίνεται καθώς μπαίναμε εμείς στην μέση», δήλωσε η κόρη της 40χρονης.

Η πρώτη διασώστρια έφτασε στον τόπο της δολοφονίας στις 06:03 το πρωί της περασμένης Πέμπτης και στις 08:15 έφτασε στο σημείο ιατροδικαστής.

«Φτάσαμε στο σημείο 6:03. Η αστυνομία είχε αποκλείσει τον τόπο του εγκλήματος. Το θύμα δεν είχε σφυγμό. Μέχρι να έρθουν οι αρμόδιοι, έπιασε βροχή και αναγκαστικά καλύψαμε τη σορό με αλουμινοκουβέρτα», περιέγραψε η διασώστρια.

Η γυναικοκτονία στο Μενίδι ήρθε να προστεθεί σε μια τεράστια λίστα από άλλα ανάλογα εγκλήματα στη χώρα, με τους δράστες να έχουν την ίδια επιχειρηματολογία με τον 50χρονο. Ότι αυτοί ήταν τα θύματα επειδή όπως λένε προκλήθηκαν και θόλωσαν. Ούτε μία συγγνώμη δεν ακούστηκε για τη δολοφονία της 40χρονης.

Δικηγόροι 50χρονου: «”Θόλωσε” από μία φωτογραφία» κατέθεσε στην απολογία του

Οι δικηγόροι του προφυλακισμένου κατηγορούμενου, Γιούλη Ρετζεπάϊ και Έλενα Παχνή, μίλησαν στο Live News, όπου ανέφεραν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από τον Νοέμβριο του 2023. «Κατά τα λεγόμενα του 50χρονου είδε μια φωτογραφία της γυναίκας του στο facebook και ”θόλωσε”. Αυτό κατέθεσε κι ενώπιον της κας Ανακρίτριας».

Για την σχέση του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 40χρονης με τα παιδιά του οι δικηγόροι του ανέφεραν ότι από την δικογραφία δεν προκύπτει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών του.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024