Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι Έλληνες έριξαν άκυρο στο Pornhub και «ψήφισαν» Eurovision - Θεαματική πτώση στη ροζ σελίδα

Οι Έλληνες έριξαν άκυρο στο Pornhub και «ψήφισαν» Eurovision – Θεαματική πτώση στη ροζ σελίδα

Εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού

Για χάρη της Eurovision οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και το Pornhub. Ναι, καλά διαβάσατε!

Μπορεί η Μάρινα Σάττι με το «Ζάρι» να μην τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του μουσικού διαγωνισμού, υπάρχει όμως ένας τομέας που κατακτήσαμε την κορυφή και βάλαμε τα γυαλιά στις άλλες χώρες.

Ο λόγος για την επισκεψιμότητα στο Pornhub. Όπως δείχνουν τα στατιστικά του ιστοτόπου, η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου κατέγραψε πτώση 27,6% στην κίνηση από την Ελλάδα. Ωστόσο, μετά την λήξη της Eurovision, οι προβολές ανέβηκαν και πάλι.

Αυτοί που έμειναν πιστοί στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενηλίκους ήταν οι Βρετανοί

«Οι στατιστικολόγοι μας ανέλυσαν τα δεδομένα και φέτος για να δουν πώς η φετινή Eurovision άλλαξε τα μοτίβα κυκλοφορίας. Με τόσες πολλές χώρες που συμμετέχουν, δεν εξεπλάγησαν που είδαν τις πτώσεις και τις αναπόφευκτες αυξήσεις μετά τον διαγωνισμό!», αναφέρεται στο Pornhub.

Τι λένε τα νούμερα…

Η Ελβετία κατέκτησε στη φετινή Eurovision την πρώτη θέση, με το Nemo και το «The Code». Η χώρα σημείωσε πτώση στο Pornhub -13,8%, ενώ η Κροατία, που με τον Baby Lasagna και το «Rim Tim Tagi Dim» κέρδισε τη δεύτερη θέση κατέγραψε πτώση -23,3%.

Η Ουκρανία, που ήρθε στην 3η θέση, σημείωσε μικρή πτώση μόλις -4,7%. Η Γαλλία -12,6% και το Ισραήλ -10,4%. Στη χώρα υποδοχής, τη Σουηδία, η κίνηση μειώθηκε -11,2%.

Η Ελλάδα, πάντως, σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωση της κίνησης, με πτώση -27,6%. Άλλες χώρες με υψηλές επενδύσεις ήταν η Λετονία με πτώση -21,2%, αλλά και η Κύπρος με πτώση -19,6%.

Αντιθέτως, αυτοί που έμειναν πιστοί στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενηλίκους ήταν οι Βρετανοί, που κατέγραψαν πτώση στην κίνηση μόλις -3,3%.

Αναλυτικά τα στοιχεία που έδωσε το Pornhub

«Επιτέλους μερικά στατιστικά που έχουν ενδιαφέρον», «Φαίνεται ότι οι Βρετανοί είναι πολυπράγμονες», «Αυτό είναι το περιεχόμενο που όλοι χρειαζόμαστε», «Καταλαβαίνω την Ελλάδα και την Κροατία, αλλά η Λετονία με εκπλήσσει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες κάνοντας χιούμορ και σχολιάζοντας την είδηση στο Reddit.

Αναλυτικά οι πτώσεις των επισκέψεων στο Pornhub των 5 χωρών βάση της θέσης που πήραν στη Eurovision:

«Στη χώρα υποδοχής, τη Σουηδία, η κίνηση παρέμεινε λίγο πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις 18:00, ενώ οι πολίτες τους κρυφά σε μια μικρή απογευματινή απόλαυση πριν από το μεγάλο σόου. Μέχρι τις 18:00, η κίνηση προς το Pornhub άρχισε να μειώνεται, φτάνοντας στο χαμηλό του -13% στις 23:00. Μέχρι τα μεσάνυχτα, μετά την εμφάνιση της χώρας, η κίνηση άρχισε να αυξάνεται ξανά, με πτώση μόλις -4% κάτω από το μέσο όρο. Στη συνέχεια, οι στατιστικολόγοι μας είδαν μια άνοδο στην επισκεψιμότητα κατά +11% στη 01:00 πριν πέσει στο -2% στις 02:00.

Σε όλη την Ελβετία, η κίνηση προς το Pornhub άρχισε να μειώνεται λίγο γύρω στις 13:00 και παρέμεινε έτσι μέχρι τις 20:00, όταν οι αριθμοί άρχισαν πραγματικά να αλλάζουν. Μέχρι τις 23:00, η κίνηση στη χώρα μειώθηκε -14%. Γύρω στα μεσάνυχτα, μετά το τέλος του διαγωνισμού, η κίνηση άρχισε να αυξάνεται προς το Pornhub, με πτώση -8%. Μέχρι τη 01:00, όταν όλοι επέστρεψαν σπίτι από το πάρτι, η κίνηση σημείωσε μεγάλη αύξηση +16%. Χωρίς αμφιβολία οι Ελβετοί ένιωθαν καλά και ήθελαν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη τους νίκη.

Στην Κροατία, τη δεύτερη χώρα, η κίνηση προς το Pornhub παρέμεινε ως επί το πλείστον σταθερή μέχρι τις 19:00, οπότε έπεσε στο -5% και στη συνέχεια συνέχισε αυτή την πτωτική τάση μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν σημείωσε τεράστια πτώση -30%. Αμέσως μετά, στη 01:00, η κίνηση εκτινάχθηκε +20% και παρέμεινε πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κίνηση στην Ουκρανία ανεβοκατέβαινε τις απογευματινές ώρες μέχρι τις 19:00, όταν έφτασε στο -1% και συνέχισε να πέφτει στο -7% στις 23:00. Μέχρι τα μεσάνυχτα, η κίνηση αυξήθηκε +4% και έφτασε στο υψηλό του +7% στη 01:00 πριν σταθεροποιηθεί γύρω στις 03:00.

Η Γαλλία ήταν η πιο συγκεντρωμένη στον ανταγωνισμό. Η κίνηση ήταν κάτω από το μέσο όρο όλο το απόγευμα, φτάνοντας στο -9% στις 20:00 και στη συνέχεια στο -14% στις 23:00. Μόλις στη 01:00 η κυκλοφορία επέστρεψε κανονικά, με αύξηση +1% και μετά +4% στις 02:00.

Η κίνηση στο Ισραήλ παρέμεινε ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις 17:00. Μέχρι τις 18:00 σημείωσε πτώση -7% και συνέχισε να παρουσιάζει διακυμάνσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν η κίνηση μειώθηκε -12%. Μέχρι τη 01:00, εκτοξεύτηκε στο +12% πριν πέσει ξανά στις 02:00»

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024