Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε η ζωή της – «Αγαπητέ εαυτέ, σε στηρίζω»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε η ζωή της – «Αγαπητέ εαυτέ, σε στηρίζω»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με αφορμή τα 4 χρόνια από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι.

Ήταν 20 Μαΐου του 2020 όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την Έφη Κακαράντζουλα. Η επίθεση συνέβη στις 9:30 το πρωί, καθώς η Ιωάννα πήγαινε στην δουλειά της, μέχρι να βρεθεί στην πόρτα του ασανσέρ, όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ημέρα εκείνη και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και ξεπέρασε είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστες. Η Ιωάννα μετά την επίθεση και τις δυσκολίες που της άλλαξαν τη ζωή, έχει επιλέξει να προσεγγίσει το συμβάν αυτό, με έναν τρόπο που θα τη βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή της και να βοηθήσει όλο και περισσότερο κόσμο που μπορεί να έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τη δική της.

Τα σημάδια της, είναι η δύναμή της και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ίδια έχει κάνει σπουδαίο έργο μέσα από τον οργανισμό της, Ioanna Paliospirou foundation. Σε πρόσφατη ανάρτησή της για τα 4 χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε, η ίδια έγραψε: «4 χρόνια Αγαπητέ εαυτέ μου Σε υπερασπίζομαι. Σε συμπονώ. Σε αγαπώ. Έχε πίστη. Όλα θα πάνε καλά».

Στόχος μέσα από το ίδρυμα που δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι να υποστηρίξει ψυχολογικά αλλά και ιατρικά εγκαυματίες. «Μόνο κάποιος άνθρωπος που έχει περάσει αυτόν τον πόνο, μπορεί να καταλάβει και ποιες είναι οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων και πόση βοήθεια αλλά και χρήματα χρειάζεται η αποκατάστασή τους», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Δεν είναι όμως, μόνο το ίδρυμα που δημιούργησε. Η ίδια πολύ συχνά μοιράζεται με τους followers της τόσο τα χειρουργεία που ακόμα χρειάζεται να κάνει για να αποκατασταθεί η ζημιά που έγινε στο σώμα της, όσο και λοιπές διαδικασίες εξίσου σημαντικές, όπως το να αποκαταστήσει τα μαλλιά της στα σημεία που κάηκαν από το βιτριόλι.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024