Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Το Final Four απέχει μόλις λίγες μέρες και η Euroleague έχει ξεκινήσει ήδη τα αφιερώματα για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ολυμπιακού, με τη διοργανώτρια αρχή να ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό βίντεο με πλάνα από την κατάκτηση του τροπαίου το 2013, τον περσινό χαμένο τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και από τα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα μίλησαν και οι πρωταγωνιστές των Ερυθρόλευκων.

Οι Ερυθρόλευκοι θα συμμετέχουν τρίτο συνεχόμενο Final Four.

«Είναι σαν να πετάς, όταν βρίσκεσαι εδώ. Όλες οι προσπάθειες και οι θυσίες από τη σεζόν, επιτέλους ανταμείβονται. Είναι το ίδιο συναίσθημα με το να πηγαίνεις σε Final Four την πρώτη φορά. Δεν μπορείς να χορτάσεις. Αυτό είναι το άθλημα. Να αγαπάς να παίζεις μπάσκετ. Να θες να παραμείνεις στο ίδιο επίπεδο για χρόνια και να διεκδικείς μεγάλους τίτλους. Σε εμένα έχει δοθεί αυτή η δυνατότητα να το κάνω πολλές φορές. Είναι ευλογία και αισθάνομαι πολύ τυχερός για αυτό», ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου.

Από την πλευρά του ο Τόμας Γουόκαπ επισήμανε: «Ήταν μια μακρά, δραματική σεζόν. Τελικά βρήκαμε τον ρυθμό μας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και τον κουβαλήσαμε στα playoffs. Για το Final Four, για αυτό ακριβώς παίζουμε. Αυτή τη σεζόν υπήρξαν πολλά πάνω-κάτω. Υπήρχαν διαστήματα που παίζαμε πολύ άσχημα και είχαμε τραυματισμούς. Μέσα από όλα αυτά, οι οπαδοί μας στάθηκαν στο πλευρό μας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε τον τελικό με τη Ρεάλ. Δεν τα καταφέραμε. Κανένας δεν ήταν χαρούμενος. Όμως είμαστε πάλι εδώ με την ίδια νοοτροπία. Πήγαμε εκεί, προσπαθήσαμε και τώρα είναι καιρός να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε: «Ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλο τον σύλλογο. Φυσικά, μπορώ να πω και πολύ συναισθηματική. Είχαμε τόσους τραυματισμούς, τόσα προβλήματα. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Μπορεί να κάνεις τα πάντα, να είσαι 100% επιτυχημένος και να χάσεις το παιχνίδι. Την προηγούμενη σεζόν ήταν κάπως έτσι. Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και είμαστε σίγουροι ότι παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί στον ημιτελικό».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024