Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Μάχη» Παναθηναϊκού και Μπάγερν για τον Πόρτερ

«Μάχη» Παναθηναϊκού και Μπάγερν για τον Πόρτερ

Ο Παναθηναϊκός και η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχουν «κυκλώσει» το όνομα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αν και έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια στην Basket League με την φανέλα του ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεχωρίσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague.

Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, καθώς παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε εκτός παρκέ στην θητεία του στο NBA, ήταν ένας franchise player και όχι απλά ένας συμπληρωματικός αναπληρωματικός στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τώρα και συγκεκριμένα με την ιστοσελίδα «piratasdelbasket», τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μπάγερν Μονάχου έχουν στα «ραντάρ» τους τον Αμερικανό combo γκαρντ, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ αντιμετώπισε το Λαύριο (εκτός), την Καρδίτσα (εντός), την ΑΕΚ (εντός), το Μαρούσι (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εντός κι εκτός), σε τέσσερις αγώνες για την κανονική περίοδο και σε δύο αγώνες για τα playoffs.

Και στην πιθανότατα τελευταία του παράσταση επί ελληνικού εδάφους με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έγραψε triple-double με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 45 λεπτά απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Final Four της Euroleague.

Ο απολογισμός του Κέβιν Πόρτερ στην Basket League
22 πόντοι
9.2 ριμπάουντ
6.7 ασίστ
2.8 κλεψίματα
1 μπλοκ
29.3 PIR
ανά 37.9 λεπτά

Ο ίδιος ο Πόρτερ έχει πει πολλές φορές πόσο ευγνώμων είναι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ και έχει δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά. Επίσης έχει αναφέρει πολλές φορές πως δεν θα παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024