Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»

Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού

Ο Τσους Ματέο μίλησε για το Final Four της Euroleague, τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (24/5, 22:00) και στάθηκε στη μαχητικότητα των «ερυθρόλευκων», ενώ αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς τον ψυχή και ηγέτη των Πειραιωτών.

«Έχει βάλει την σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Μπαρτζώκα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ματέο:

Για το τουρνουά και πως η Ρεάλ πάει ως πρωταθλήτρια και πρέπει να το επαναλάβει: «Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες τρεις ομάδες. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή της ομάδας, ένας απόλυτος ηγέτης. Έχει βάλει την σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του. Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ δεν μπορείς να νιώσεις σίγουρος γιατί επιστρέφουν στο ματς».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτε περισσότερο από τον ημιτελικό, καθώς είναι το ματς που θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να γράψουμε άλλη μια σελίδα στην ιστορία της ομάδας» και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα, που παλεύει στο μέγιστο, δεν τα παρατάει ποτέ και έχει τον χαρακτήρα του μονομάχου. Έδειξαν και στα play off πόσο συμπαγείς είναι ως σύνολο. Πάνε τα ματς σε λίγες κατοχές και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το επιθετικό σου παιχνίδι. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε με περισσότερες κατοχές και σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν. Έχουνε την αμυντική σκληράδα και στιβαρότητα ώστε να πάνε σε λίγες κατοχές».

Sports in

Το «κόλπο» του Ολυμπιακού με Βεζένκοφ και Ντόρσει δικαιώθηκε: Με 6+1 ξένους και του χρόνου η Basket League

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να γεμίσει το «ελληνικό» ρόστερ του. Και δικαιώθηκε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024