Μόλις οκτώ ημέρες έχουν μείνει πλέον για τον τελικό του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην «Opap Arena» (29/5, 22:00).

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού και οι εργασίες είναι πυρετώδεις ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν φτάσει η μέρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού που θα διαφημίσει τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη.

Η UEFA έχει πιάσει δουλειά στο γήπεδο της ΑΕΚ, μιας και έχει πάρει πλέον τα… κλειδιά της «Opap Arena» για να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα μέχρι την 29η του Μάη.

Μια από τις πρώτες κινήσεις των ανθρώπων της UEFA είναι να αλλάξουν προσωρινά το όνομα του γηπέδου, καλύπτοντας την προμετωπίδα. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν χρησιμοποιεί τα ονόματα χορηγών και γι’ αυτό επίσημα η έδρα του τελικού ονομάζεται AEK Arena και όχι «Opap Arena».

Επίσης, ενδέχεται να αλλάξουν και οι χώροι που βρίσκονται στο γήπεδο. Η μπουτίκ της ομάδας, αλλά και το πρακτορείο OΠΑΠ που βρίσκονται στην έδρα της ΑΕΚ, θα μετατραπούν σε χώρους hospitality από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Θα είναι δηλαδή χώροι που θα σχετίζονται με τους χορηγούς της UEFA. Στην μπουτίκ θα είναι και το εστιατόριο για τους χορηγούς.