Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν και επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αυτό που περίμενε η διοίκηση των «μπλε» και έτσι αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να πάρουν διαφορετικά μονοπάτια, με τον σύλλογο να αναζητά έναν προπονητή για να τον αντικαταστήσει.

Ο Ποτσετίνο αποχώρησε από τον πάγκο της Τσέλσι και οι Μπλε αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του.

«Ευχαριστώ την ιδιοκτησία της Τσέλσι και τους αθλητικούς διευθυντές για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ιστορίας αυτού του κλαμπ. Ο σύλλογος είναι σε καλή θέση ώστε να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός στην Premier League και την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Ποτσετίνο στις δηλώσεις του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Φουλάρει για Όσιμεν η Τσέλσι: Μυθική πρόταση στην Νάπολι

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Βίκτορ Όσιμεν. Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ότι ο Νιγηριανός φορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «μπλε» που θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά στην κορυφή της επίθεσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα η Τσέλσι έκανε την πρώτη της επίσημη κρούση για τον Όσιμεν, καθώς ο έγκυρος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει την πρόταση των Λονδρέζων στην Νάπολι, η οποία περιλαμβάνει ένα ποσό μεταξύ των 80 και 90 εκατομμυρίων ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο ένας… σίγουρος που φέρεται να δίνει η Τσέλσι στους «παρτενοπέι» είναι ο Ρομέλου Λουκάκου, τον οποίο θέλει να «ξεφορτωθεί» το ερχόμενο καλοκαίρι. Το όνομα του δεύτερου ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή των «μπλε».

Η Νάπολι δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής. Την ίδια ώρα τονίζεται ότι μέσα στη μάχη αναμένεται να μπει άμεσα και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νιγηριανός φορ ανανέωσε με τη Νάπολι πριν από μερικούς μήνες με τη ρήτρα του να φημολογείται ότι φτάνει στα 135 εκατομμύρια ευρώ.