Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Φήμες για επανασύνδεση - Το βίντεο που τους «καίει»

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Φήμες για επανασύνδεση – Το βίντεο που τους «καίει»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η 26χρονη τενίστρια ανέφερε ότι έχουν «μια υπέροχη σχέση»

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα να είναι και πάλι μαζί.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή τους ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούν δρόμους, κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνονται οι δύο τενίστες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μόντε Κάρλο.

Η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram

Όπως αναφέρει η Marca, σε πρόσφατες δηλώσεις της η Πάουλα Μπαντόσα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, λέγοντας: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω ότι σκέφτεται το ίδιο. Τίποτα κακό δεν συνέβη στο τέλος. Αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον στο σιρκουί και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Πάντως, με μία αναζήτηση στα προφίλ τους στο Instagram, διαπιστώνει κανείς ότι η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο.

Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες περί επανασύνδεσης:

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Με ένα story στο Instagram, η Πάουλα Μπαντόσα στις αρχές Μαΐου ανακοίνωσε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Μετά από προσεκτική σκέψη και μετά από πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι με αγάπη και σαν φίλοι, με αμοιβαίο σεβασμό, αποφασίσαμε να πορευθούμε ο καθένας στον δικό του δρόμο. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων και των οικογενειών μας. Καθώς προχωράμε προς τα νέα κεφάλαια στις ζωές μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο», ανέφερε η Ισπανίδα τενίστρια.

Οι δύο αθλητές ήταν μαζί στη ζωή τους τελευταίους 10-11 μήνες, με τον Τσιτσιπά να δηλώνει τον περασμένο Ιούνιο πως η Μπαντόσα ήταν η αδελφή ψυχή του.

Η 26χρονη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 101 της παγκόσμιας κατάταξη, ενώ ο 25χρονος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 8.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024