Και επίσημα χωρισμένοι είναι μετά από 14 χρόνια γάμου η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 ενώ το 2009 παντρεύτηκε στη Μύκονο.

Το διαζύγιο και οι σχέσεις του ζευγαριού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το διαζύγιο της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου εκδόθηκε κοινή συναινέση, με τους δυο τους να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί δυο κόρες και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να κάνει το καλύτερο για αυτές.

Οι φήμες χωρισμού είχαν ξεκινήσει τον περασμένο χρόνο

Ωστόσο οι δυο τους τις είχαν διαψεύσει. Το πρώην ζευγάρι περνούσε κρίση τα τελευταία δυο χρόνια και πήρε από κοινού την απόφαση να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, Πόλυ Παπαϊωάννου αναφέρει στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Πράγματι εκδόθηκε το διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δυο γονείς ρυθμίστηκαν με κοινή συμφωνία το θέμα της επικοινωνίας και διατροφής των δυο τέκνων της»