Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 25 Μαΐου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ενώ η τελετή απονομής βραβείων θα γίνει στις 26 Μαΐου στο ΟΛΥΜΠΙΑ, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Οι προβολές θα διαρκέσουν έξι συνεχόμενες ημέρες, έως και το Σάββατο​ 25 Μαΐου, και θα ξεκινούν στις 17:00 το απόγευμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Θα προβληθούν συνολικά 61 ταινίες από 22 χώρες, ενώ παρόντες σε πολλές ταινίες θα είναι, προκειμένου να προλογίσουν οι σκηνοθέτες.​

Το Σάββατο το πρωί θα υπάρχει και μία ακόμη ζώνη προβολής

IZNIK_ΓΑΛΛΙΑ

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΑΓΩΝΑ

Το Σάββατο το πρωί θα υπάρχει και μία ακόμη ζώνη προβολής. Οι ταινίες θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στις 11:30 το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει την ενότητα «Τα μικρά του ΑΓΩΝΑ»  με ταινίες που είτε έχουν φτιάξει μαθητές είτε απευθύνονται σε παιδιά.

ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ /ΠΟΛΩΝΙΑ

Την Κυριακή στις 19:00 θα ξεκινήσει η τελετή απονομής των βραβείων του ΑΓΩΝΑ, σε μία ειδική βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια​, η οποία και θα ολοκληρωθεί με μία συναυλία-προσφορά του Γιώργου Νταλάρα, με ελεύθερη είσοδο (απαραίτητο το δελτίο εισόδου). Συνδιοργανωτής στην τελετή λήξης είναι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

PALATIANO / ΕΛΛΑΔΑ

​Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Πληροφορίες:

Προβολές: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Δευτέρα 20 – Σάββατο 25 Μαΐου

Ζώνες Προβολών: Καθημερινές 17:00-22:30 και Σάββατο 10:00-14:30 και 17:00-22:30

Εισιτήρια: 7€ ανά ζώνη προβολής – μειωμένο: 5€ ανά ζώνη προβολής (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65) στο tickets.tainiothiki.gr/

Τελετή απονομής βραβείων / συναυλία Γιώργου Νταλάρα, Κυριακή 26 Μαίου ΟΛΥΜΠΙΑ, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», στις 19:00

Ελεύθερη είσοδος, με απαραίτητη την έκδοση δελτίου εισόδου από το ticketplus.gr

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ 

OCEAN ONE K ©GEDEON-DRASSM-ECPAD F.Osada / ΓΑΛΛΛΙΑ

Βρείτε τον ΑΓΩΝΑ στα social media:

Facebook
Instagram
YouTube
Website

*Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.