Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε ΜμΕ

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε ΜμΕ

«Χτίζοντας» ένα μέλλον καινοτομίας και εξωστρέφειας με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας σήμερα.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην απασχόληση, την καινοτομία, αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μία σειρά από προκλήσεις που απειλούν την βιωσιμότητά τους και περιορίζουν την εξέλιξή τους.

Η αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων χρειάζεται σωστή και εξειδικευμένη γνώση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, διότι σύγχρονες μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται κάτι περισσότερο από έναν απλό συνεργάτη.

Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα τον εμπιστεύεται, θα κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησης του, που θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του κλάδου, αλλά και το διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Έναν εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο που θα μπορεί να τον συμβουλεύει σωστά σε κάθε στάδιο της επιχείρησής του.

Επομένως, είναι σημαντικό κάθε επιχείρηση σήμερα να συνεργάζεται με μία Τράπεζα που να εμπιστεύεται και να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση. Και επειδή η αξιοποίηση σημαντικών ευκαιριών και πόρων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, απασχολεί κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρησή του, η Εθνική Τράπεζα είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον.

Στην Εθνική Τράπεζα η κατανόηση των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι προτεραιότητα για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο (RM). Τον άνθρωπο που γνωρίζει και προτείνει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα σχέδια της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων, συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων..

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο «νόμισμα» και μία Τράπεζα σήμερα πρέπει πρωτίστως να είναι προσανατολισμένη στον άνθρωπο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία, προτείνοντας λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξή της. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα και αυτή είναι η Εθνική Τράπεζα!

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024