Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αποστολάκης: Λυμένα προβλήματα με τη Βόρεια Μακεδονία επανέρχονται λόγω κυβερνητικής ολιγωρίας

Αποστολάκης: Λυμένα προβλήματα με τη Βόρεια Μακεδονία επανέρχονται λόγω κυβερνητικής ολιγωρίας

«Υπήρξε συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, που έλυνε πολλά και χρονίζοντα προβλήματα», υπογράμμισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης

Για ολιγωρία της κυβέρνησης στη διαχείριση της σχέσης της χώρας με τη Βόρεια Μακεδονία έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευάγγελος Αποστολάκης στη Βουλή.

Όπως είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης «θα πρέπει η κυβέρνηση να διαχειριστεί με λεπτότητα και σοβαρή προετοιμασία τα θέματα που έχουν, προσφάτως, ανακύψει και να μην πυροβολεί τα πόδια της, επαναφέροντας στο τραπέζι, λόγω κωλυσιεργίας, θέματα τα οποία είχαν επιληφθεί προς όφελος της χώρας».

«Υπήρξε συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, που έλυνε πολλά και χρονίζοντα προβλήματα»

Ακολούθως ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «υπήρξε συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, που έλυνε πολλά και χρονίζοντα προβλήματα, που τώρα έρχονται ξανά προς συζήτηση, λόγω της ολιγωρίας αυτής της κυβέρνησης».

Για τον τρέχοντα διάλογο με την Τουρκία, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι «για μία ακόμα φορά, η προετοιμασία της ελληνικής πλευράς, κάθε άλλο παρά σε υψηλότατο επίπεδο είναι. Διάλογος ναι, αλλά με προετοιμασία, σε κάθε επίπεδο και με συγκεκριμένους όρους και με σαφή όρια».

Σημειώνεται ότι σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής εκτυλίσσεται η συζήτηση και η ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο «ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας, εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις και λοιπές διατάξεις».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024