Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για Βερολίνο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για το Final Four, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε και για τα αδέρφια του, Γιάννη και Θανάση, τονίζοντας πως ευελπιστεί να ταξιδέψουν στη Γερμανία για να τον υποστηρίξουν.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και το Final-4: «Για αυτό είμαστε στο αεροδρόμιο τώρα. Πάμε στο Final-4, μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς, είναι πρώτη φορά που πηγαίνω εγώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για το πως του ακούγεται να είναι πρωταθλητής ΝΒΑ και Euroleague: «Μου ακούγεται πολύ ωραίο».

Για το αν τον συμβούλεψε σε κάτι ο Γιάννης: «Ναι έχουμε μιλήσει. Πάντα τα ίδια μου λέει, να μπω μέσα να παίξω με ενέργεια, να προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος»

Για τις ιστορίες που έχει ο ημιτελικός κόντρα στην Φενέρ και αν ξεχνιούνται όταν πατάνε παρκέ: «Νομίζω πως ο στόχος είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Τώρα η ιστορία του ότι κάποιος παίκτης της Φενέρ ήταν εδώ δεν νομίζω πως είναι σημαντικό».

Για τον αν έχει φύγει η πίεση από την ομάδα: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση. Παίζουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, πας εκεί για να κερδίσεις και οι πιθανότητες είναι 25% για όλους, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν. Για εμάς δεν υπάρχει κάποια πίεση, πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει μυστικό για να φτάσεις στην κορυφή: «Η δουλειά είναι το μυστικό, κάθε μέρα».

Για αν το αν είναι έτοιμος: «Ναι είμαι έτοιμος όσο πιο πολύ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Για το αν περιμένει στο Βερολίνο Γιάννης και Θανάση: «Ελπίζω να καταφέρουν να είναι εκεί»