Στην Αναντολού Έφες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βενσάν Πουαριέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στην Τουρκία.

Χθες από τη Σερβία τόνιζαν πως ο Γάλλος ήταν στο στόχαστρο των Τούρκων, προσφέροντάς του ένα ποσό γύρω στα 1,7 εκατομμύρια, ενώ και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε στενά την υπόθεση, δίχως όμως να καταθέσει πρόταση.

Τώρα, ο Μπουράκ Αλατσά τονίζει πως ο Πουαριέ ήρθε σε συμφωνία με την Έφες και θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος δημοσιογράφος, οι Τούρκοι θέλουν να κρατήσουν και τον Ντάνιελ Οτούρου, ενώ κοντά στην αποχώρηση βρίσκονται οι Ταϊρίκ Τζόουνς και Τιμπόρ Πλάις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει στον σέντερ συμβόλαιο 1,7 εκατομμυρίων και υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται ότι ο Πουαριέ θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία! Εκτός από την Εφές, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένη πρόταση», είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά οι Σέρβοι, με τον Πουαριέ όπως όλα δείχνουν να καταλήγει τελικά στην Εφές.

Ο Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος μέχρι στιγμής στην Euroleague έχει μέσο όρο 8.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.5 μπλοκ και 13.5 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.