Μία από τις πιο ωραίες εικόνες που μας έρχονται από το μακρινό Λος Άντζελες, είναι αυτές με τον Chris Hemsworth και ολόκληρη την οικογένειά του, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Μετά από πολλές ταινίες, ρόλους και επιτυχίες, ο Chris Hemsworth έχει πλέον το δικό του αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας και πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η βράβευσή του.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να έχει όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του κοντά του. Έτσι μαζί με την 47χρονη σύζυγό του, ο 40χρονος ηθοποιός και τα τρία τους παιδιά εμφανίστηκαν στη Λεωφόρο της δόξας και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Για την ακρίβεια, ο Hemsworth φωτογραφήθηκε με τους γονείς του, τη σύντροφό του και τα δίδυμα παιδιά τους, τον Sasha και τον Tristan. Εκεί ήταν και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η 12χρονη India Rose, αλλά δεν θέλησε να φωτογραφηθεί στις κάμερες.

Στις περισσότερες λήψεις ποζάρουν όλοι μαζί χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι γονείς του Hemsworth. Ο ηθοποιός έλαμψε μέσα στο μπλε κοστούμι του, ενώ το ντύσιμο των δύο 10χρονων παιδιών του επίσης εντυπωσίασε.

Στην εκδήλωση υπήρξε και η στενή φίλη και συνεργάτης του ηθοποιούς Anya Taylor-Joy. To τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ο Chris θέλει να απολαμβάνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί με τα παιδιά του και έτσι συχνά τα παίρνει μαζί στις δημόσιες εκδηλώσεις του.

Πηγή: Grace