Παράλληλα, ο Αταμάν έφτασε τις τρεις κατακτήσεις Euroleague, αφού είχε πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο με την Αναντολού Εφές το 2021 και το 2022.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει τρία ακόμα ευρωπαϊκά, καθώς έχει στο παλμαρέ του ακόμα το Σαπόρτα του 2002 με τη Σιένα, το EuroChallenge του 2012 με την Μπεσίκτας και το EuroCup του 2016 με τη Γαλατάσαραϊ.
Ο Εργκίν Αταμάν έχει έξι ευρωπαϊκά με πέντε διαφορετικές ομάδες, ενώ το 1996 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κόρατς το 1996, ως βοηθός προπονητής της Εφές.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.