Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Motorola Razr 50: Η τιμή του νέου αναδιπλούμενου smartphone

Motorola Razr 50: Η τιμή του νέου αναδιπλούμενου smartphone

Εάν αναρωτιέστε πόσο θα κοστίζει το νέο αναδιπλούμενο Motorola Razr 50, βρίσκεστε στην σωστή σελίδα.

Η Motorola κάνει επιστροφή στα κλασικά και αγαπημένα αναδιπλούμενα σχέδια, με την κυκλοφορία του Motorola Razr 50, που αναμένεται να πωλείται τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στον Καναδά, ως Razr (2024) και Razr+ (2024) αντίστοιχα.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η τιμή του premium μοντέλου ενώ μάθαμε τώρα και πόσο αναμένεται να κοστίζει και η standard εκδοχή του smartphone.

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker, Arsene Lupin, το Motorola Razr 50 πιθανότατα θα πωλείται στα 699 δολάρια. Πρόκειται για την ίδια τιμή πώλησης με το Motorola Razr (2023), που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο.

Τι γνωρίζουμε για το νέο Motorola Razr 50

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, το νέο Motorola Razr 50 έρχεται εξοπλισμένο με μεγαλύτερη οθόνη 3,63».

Θα τροφοδοτείται από Dimensity 7300X και μπορεί να διαθέτει 8 GB μνήμη RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, με την εταιρεία κολοσσό να βελτιώνει τις προδιαγραφές του, μιας και ο προκάτοχός του είχε κυκλοφορήσει με μόλις 128 GB  αποθηκευτικό χώρο.

Είναι ήδη γνωστό ότι η Motorola συνεργάζεται με την Pantone και ως εκ τούτου πιθανολογείται ότι το Motorola Razr 50 θα κυκλοφορήσει σε  χρώμα Peach Fuzz, που αποτελεί το Χρώμα της Χρονιάς για το 2024.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε κατά την παγκόσμια κυκλοφορία, που αναμένεται κατά τον Ιούνιο. Μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε δικό σας το πανίσχυρο Motorola Razr 40 Ultra 5G με ιδιαίτερα κομψό και σύγχρονο αναδιπλούμενο design.

Χωράει ακόμα και στην τσέπη σας ενώ χάρη στην λειτουργία Flex View mode και την ενσωματωμένη εσωτερική και εξωτερική οθόνη απολαμβάνετε την πιο εύκολη και απλή εμπειρία χρήσης.

Ανοίγοντας το, θα απολαύσετε την τεράστια οθόνη 6.9 ιντσών τεχνολογίας OLED, με ανάλυση Full HD+, έντονη φωτεινότητα και υποστήριξη HDR10+ για πλούσια ρεαλιστικά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση.

Ενσωματώνει κύρια κάμερα 12MP, Ultra-Wide & Macro Vision 13MP και Selfie 32MP για τις πιο καθαρές και φωτεινές λήψεις ενώ θα απολαύσετε και εξαιρετικές πανοραμικές και ομαδικές φωτογραφίες ευρείας γωνίας μέσω του φακού 108 μοιρών.

Θα το βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024