Ο Πέδρο Μαρτίνς βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα του Κατάρ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, οδήγησε την Αλ Γκαράφα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας έτσι το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Ασιατικού Champions League, ενώ παράλληλα η ομάδα του 53χρονου ήταν η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Διάκριση στο Κατάρ για τον Πέδρο Μαρτίνς, που οδήγησε την Αλ Γκαράφα στην 3η θέση.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η Αλ Γκαράφα επιθυμεί να τον κρατήσει, προσφέροντάς του ένα ακόμη πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από το υπάρχον, όμως είναι η πρόθεση του ίδιου αυτή τη στιγμή είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη. Την φετινή σεζόν στα 22 ματς πρωταθλήματος που έδωσε, μέτρησε 13 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Να σημειωθεί πως στο Κατάρ αυτή τη στιγμή εργάζονται προπονητές όπως ο Κριστόφ Γκαλτιέ (Αλ Ντουχαΐλ) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (Αλ-Ραγιάν).

«Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με το προπονητικό μου επιτελείο, τους παίκτες, τη διοίκηση, το υπόλοιπο προσωπικό και όλους τους φιλάθλους. Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμη σεζόν, όπου επιστρέψαμε στο βάθρο του πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια. Βλέπουμε την καθημερινή μας δουλειά και την αφοσίωση να επιβραβεύεται», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Πορτογάλος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς: