Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε «φωτιά» το βίντεο στο Ρέντη – Η ανάλυση του Μεντιλίμπαρ για την Φιορεντίνα

Πήρε «φωτιά» το βίντεο στο Ρέντη – Η ανάλυση του Μεντιλίμπαρ για την Φιορεντίνα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της ιταλικής ομάδας

Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον αντίστροφα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, τον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα στο Ρέντη και αύριο θα προπονηθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός με τους Ιταλούς.

Στη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εστίασε σε ασκήσεις με επίθεση και άμυνα, αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ανάλυση που έκανε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του, για τον τρόπο παιχνιδιού της ιταλικής ομάδας.

Το βίντεο πήρε «φωτιά» λοιπόν στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, καθώς ο Μεντιλίμπαρ έδειξε (πριν την έναρξη της προπόνησης) στιγμιότυπα από παιχνίδια των «βιόλα».

Ο 63χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά ανέλυσε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της ιταλικής ομάδας, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση στην ένταση που βγάζουν στα τρεξίματα οι παίκτες της ομάδας της Φλωρεντίας.

Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα τρεξίματα και στις αντοχές της ιταλικής ομάδας και δεν είναι τυχαίο πως οι πειραιώτες τα είχαν πάει περίφημα στα παιχνίδια με Φενέρ και Άστον Βίλα για τα προημιτελικά και ημιτελικά του θεσμού αντίστοιχα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που έχει στην αμυντική της λειτουργία η Φιορεντίνα κι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Μεντιλίμπαρ είναι η καλή επιθετική ανάπτυξη από τον Φορτούνη και τον Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος άλλωστε είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να δει τον Πορτογάλο να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, για να προκαλέσει «ρήγμα» στην δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής της Φιορεντίνα.

Αν ο Ποντένσε είναι αυτός που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πολύ από την πλευρά του Πορτογάλου εξτρέμ, για να στήσει μεγάλο μέρος των επιθέσεων.

Ο Μεντιλίμπαρ τα είπε για λίγο και με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης και είναι ξεκάθαρο ότι ο Αργεντίνος μπακ θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό.

Sports in

O Mαρτίνες έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (1-1 κ.δ, 4-2 πεν., vid)

Με πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στην διαδικασία των πέναλτι, η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024