Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «σενάρια» είναι για μετά…

Τα «σενάρια» είναι για μετά…

Τα ονόματα κάνουν «παρέλαση» για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό που προέχει, ειδικά τώρα, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο final 4 του Βερολίνου αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν τα όσα έγιναν στην γερμανική πρωτεύουσα.

Το βασικό ζητούμενο για τους πειραιώτες αυτή την ώρα, είναι να βρουν τον τρόπο να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και με βάση την λογική, θα δούμε τελικούς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, αν και καλό θα είναι να μην προτρέχει κανείς πριν γίνουν οι αναμετρήσεις των «πράσινων» με τον Άρη και των «ερυθρόλευκων» με το Περιστέρι.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι η διαχείριση που πρέπει να κάνουν οι πειραιώτες στα «σενάρια» που ήδη άρχισαν να κάνουν την… εμφάνισή τους στα μέσα ενημέρωσης.

Και όταν λέμε «σενάρια» αναφερόμαστε φυσικά σε stories μεταγραφικού περιεχομένου καθώς πολλές ιστοσελίδες ξεκίνησαν την ονοματολογία.

Από την μία το τι θα γίνει με τον Κίναν Έβανς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αμερικανού, τον οποίον τα δημοσιεύματα εμφάνιζαν «κλεισμένο» από τον Ολυμπιακό.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε πριν λίγες ώρες θέλει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ έτοιμο να φορέσει ξανά την φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ απ’ την άλλη το όνομα του Μάικ Τζέιμς επανέρχεται από πολλούς στο προσκήνιο.

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός; Το σίγουρο είναι πως πρέπει να κάνει κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο κι αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος, να εμφανιστεί πιο δυνατός ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν, με προφανή στόχο να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε τις τρεις προηγούμενες χρονιές.

Αυτή την ώρα όμως για την ομάδα του λιμανιού προέχουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και η κατάκτηση της Basket League.

Όλοι ξέρουν ότι η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα είναι δύσκολη καθώς δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα έδρας που δίνει ένα προβάδισμα στο «τριφύλλι».

Είναι και η ψυχολογική ώθηση που έχουν πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα.

Τα «σενάρια» είναι δεδομένο πως θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες ή για ν’ ακριβολογούμε δεν θα σταματήσουν μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μην αποσυντονιστεί από τα όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας και πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στην επίτευξη του στόχου του.

Μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρχει άφθονος χρόνος για να συζητήσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τώρα όμως προέχει για τους «ερυθρόλευκους» η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί ν’ ακούγεται κλισέ αλλά είναι η πραγματικότητα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν το 110% για να πάρουν το πρωτάθλημα και καλούνται να παρουσιαστούν αγωνιστικά αλλά και πνευματικά έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια που θ’ ακολουθήσουν.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024