Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αργύρης Αγγέλου: «Δεν το αποκλείω να γίνω πατέρας»

Αργύρης Αγγέλου: «Δεν το αποκλείω να γίνω πατέρας»

O ηθοποιός σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την απόφαση να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, όσο και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Η επιλογή να γίνει ηθοποιός και αν το μετάνιωσε

Ποτέ δεν μετάνιωσα που έγινα ηθοποιός, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τις δυσκολίες όταν ξεκινάει. Βέβαια μπορεί οι άλλοι να του λένε «πού πας να μπλέξεις», αλλά σε αυτή την ηλικία δεν ακούμε τίποτα και κανέναν. Κάνουμε ό,τι θέλει το κεφάλι μας. Η αφορμή για εμένα να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηθοποιού ήταν η θεατρική διαδικασία που έζησα στο σχολείο σε μια παράσταση που στήσαμε τότε. Μου αρέσει που αυτή η δουλειά έχει μια ομαδικότητα, που δεν κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα.

Σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις μέσα σου, είναι μια δουλειά που δεν μοιάζει με καμία άλλη και δεν βαριέσαι. Συναναστρέφεσαι με καινούργιους ανθρώπους, κάνεις διαφορετικά είδη. Αυτό ήθελα και εγώ, να καταφέρω γίνω ένας ηθοποιός που θα μπορεί κάποιος να με σκέφτεται για διάφορα πράγματα.

Η επιθυμία της πατρότητας

Όχι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δεν το αποκλείω. Η συντροφικότητα πάντως είναι στους στόχους μου, αλλά τα πράγματα αυτά δεν τα προγραμματίζεις.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024